Jaučiasi pasimetusi

„Aštuonerius metus kūrus santykius su vienu žmogumi ir jiems nutrūkus, gyvenimas pasikeičia iš esmės. Nors iš pažiūros atrodo, kad jis nuostabus, žinoma, tai taip ir yra, bet viduje vis dar jaučiuosi tarsi įmesta į šaltą dušą, - DELFI prisipažino Gintarė. - Šiuo metu vyksta daugybė naujų dalykų, iš naujo formuojančių mano asmenybę. Atvirai kalbant, man tai visai patinka. Jau seniai pasigedau stiprių emocijų. Pastebėjau, jog net sąmoningai sau susikurdavau nepalankiais situacijas, kad tik palikčiau komforto zoną ir kažką pajausčiau, kad ir nemalonaus. Ir, kaip atsvarą tam, pradėčiau dideliais šuoliais judėt į priekį.“

G. Gurevičiūtė DELFI atviravo po skyrybų kurį laiką buvusi labai pasimetus ir, neslėpė, taip besijaučianti iki šiol.

„Pradžioje buvau kaip laukinė, tarsi nutrūkus nuo grandinės. Nuolatiniai vakarėliai, susitikimai su draugais... Bet greičiausiai tai toks etapas, kurio man reikėjo, kad suprasčiau ko noriu iš gyvenimo, kad viskas vėl atsistotų į reikiamas vietas“, - neabejoja naują gyvenimo puslapį atvertusi mergina.
Gintarė Gurevičiūtė ir Simona Albavičiūtė (V.Jašausko nuotr.)

Pajūryje padeda draugei

Atsikandusi audringo gyvenimo Vilniuje, mergina visą mėnesį nusprendė pailsėti bei pasikrauti naujų įspūdžių prieš artėjantį intensyvų darbų maratoną. Gintarė atgauti jėgas panoro Palangoje, kur mielai padeda savo gerai draugei Simonai darbuotis ZIP FM radijo laidoje „Simona Bandita“.
„Ką mes veikiame? Septynias savaites ieškosime nuotykių! Laidos „Simona Bandita“ koncepcija yra ta, kad Simona išbando įvairiausius dalykus, pramogas ir profesijas ir dalinasi įspūdžiais su savo klausytojais. Tuo metu aš jai padedu, kad laida būtų kuo turiningesnė ir informatyvesnė. Kartu galvojame, kaip galime nustebinti klausytojus ir, panašu, kad kol kas mūsų tandemui sekasi puikiai. O kaip bus ateity, parodys laikas“, - pasakoja ekstremalių pramogų nebijanti G. Gurevičiūtė.

Galbūt ateityje ZIP FM radijo klausytojai išgirs ir jos pačios balsą? „Tokios galimybės neatmetu. Bet bent jau kol kas man tai skamba kaip pernelyg didelis iššūkis“, - susikuklina ji.
Gintarė Gurevičiūtė ir Simona Albavičiūtė (V.Jašausko nuotr.)

Ieško adrenalino

Praėjusią savaitę Gintarė su Simona išbandė iš pirmo žvilgsnio labai nekaltą vandens pramogą – plaukimą čiužiniu paskui katerį. Tačiau net ir tokioms iššūkių nebijančioms merginoms toks nuotykis su kaupu suteikė ekstremalių pojūčių.

„Patikėkit, gelbėtojas Jonas mus taip pratempė, kad linksmybių ir adrenalino tikrai netrūko, - juokiasi Gintarė. - Savo įspūdžius jau išpasakojome laidos „Simona Bandita“ klausytojams. - O vienam jų netgi padovanojome galimybę išbandyti šią pramogą pačiam. Šią vasarą ketiname išmėginti daug ekstremalių pramogų, kurias „Simona Bandita“ kartu su prie gelbėtojų stoties įsikūrusiu Palangos vandens pramogų centru padovanos ir klausytojams.“

Adrenalino ieškančių G. Gurevičiūtės ir S. Albavičiūtės dar laukia skrydžiai parašiutu, stovimas vandens motociklas, vandenlentės ir kiti malonumai. 
Gintarė Gurevičiūtė ir Simona Albavičiūtė (V.Jašausko nuotr.)
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (204)