„Zumba man buvo šio pavasario atradimas. Ačiū dabartiniam mano šokių partneriui Vytautui, kuris mane suintrigavo pakvietęs į jo vedamą Zumba treniruotę. Užsikabinau iki šiol. Zumbos treniruotė man paliko labai gerą įspūdį, tai puikiai tinka įvairaus amžiaus grupės moterims ir vyrukams, kurie mėgsta šokti įvairiais ritmais“, – DELFI kalbėjo I. Kazlauskaitė.

Merginos teigimu, tuo pačiu metu ir šoki, ir tikslingai treniruoji skirtingas raumenų grupes skambant įvairių stilių muzikai.

„O tai labai suteikia motyvacijos ir kelia tonusą, daug lengviau atlikti sunkius pratimus, nes tai atpalaiduoja, tai ne nuobodu, nėra monotonijos. Pažadu jums užvedančių lotynų muzkos ritmų, seksualių judesiukų. O tai yra džiaugsmas ir vyrų akims. Šokančios ir besišypsančios moterys yra pačios laimingiausios, gražiausios ir patraukliausios“, – DELFI kalbėjo I. Kazlauskaitė.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (419)