„Su merginomis padėjome tvarkyti žirgyną, šukuoti žirgus, juos pamaitinome, vėliau sėdome ant kumelaitės Gutos pajodinėti“, – įspūdžiais iš žirgyno dalijosi I. Kazlauskaitė.

Ingrida anksčiau nebuvo bandžiusi jodinėti, tačiau žirgai jai, kaip pati sakė, visuomet kėlė susižavėjimą.

„Keista, esu labai baikšti, turiu daug fobijų, bet sėsti ant žirgo aš nebijojau. Anaiptol, jutau džiaugsmo jauduliuką. Žinoma, perprasti žirgui suprantamus ženklus, kur reikia keliais spausti, pėdas užriesti, reikia tą specifiką išmokti ir pajusti. Šiek tiek adrenalino buvo, kai jau jodinėjome kiek greitesne ristele. Reikėjo tvirtai laikytis“, – DELFI kalbėjo I. Kazlauskaitė.

Mergina sakė žinanti, kad žirgas niekuomet neužlips ant nukritusio žmogaus. Jai paliko įspūdi, kaip žirgyne prižiūrimi augintiniai.

„Matyti, kad šiais nuostabiais gyvūnais labai rūpinamasi. Mano svajonė turėti savo žirgą. Galbūt ateityje, jeigu bus galimybių, išsipildys ir tai“, – DELFI kalbėjo žinoma dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (332)