„Važiavau iš Kauno į Vilnių, į fotosesiją. Pakelėje užsukau į degalinę, o kai pabandžiau užvesti automobilį, supratau, kad arba akumuliatorius nusėdo, arba starteris neveikia. Bent jau tiek sakė mano išsilavinimas, nes baigdama mokyklą gavau ir vairuotojo - profesionalo pažymėjimą“, – DELFI pasakojo E. Vaitkevičė.

Žinoma moteris trūks plyš ketino dalyvauti fotosesijoje, taigi, kaip pati sakė, nieko nelaukdama priėjo prie simpatiško vyriškio ir paprašė pagalbos.

„Mes abu supratome, kad problema, matyt, buvo starteryje. Prieš keletą dienų buvau įklimpusi mamos sode, tad tai galėjo pažeisti starterį. Bandėme vietoje susitvarkyti, aš irgi dalyvavau, apžiūrėjau, kur tas starteris“, – bandymą atgaivinti neužsivedusį automobilį prisiminė Eglija Vaitkevičė.

Pašnekovė pasakojo, kad netrukus prireikė ir kitų vyrų pagalbos, nes autmobilį reikėjo stumti. Galiausiai Eglijai pavyko pasiekti tikslą.

„Taip ir privažiavau iki Vilniaus neišjungusi variklio, atidavėm į servisą, spėjau į fotosesiją, ji man labai svarbi. Nebijau sunkumų, vykdau savo įsipareigojimus, nebent užkluptų koks cunamis“, – pasakojo E. Vaitkevičė ir pridūrė dažnai susidurianti su netikėtomis aplinkybėmis. Pašnekovė patikino išmokusi nepasiduoti neigiamoms emocijoms ir veikti strategiškai.

„Iš tiesų esu ir bailė, ir lėtas žmogus, tačiau gyvenimas mane išmokė paimti vairą į savo rankas. Aišku, geriau turėti naują automobilį, tuomet nebūtų ir rūpesčių, bet šiuo metu aš sau to leisti negaliu, kadangi labai daug kainuoja mano studentės dukros išlaikymas Danijoje, o yra dar ir mažoji, ir dar tas kraustymasis į Londoną“, – pasakojo E. Vaitkevičė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)