Portalo DELFI skaitytojams atlikėjas pristato savo naujausią vasaros dainą „Kilk į saulę“.

Įrašė dainą su tarptautine muzikos kompanija

Žinomas dainininkas įrašė naujausią dainą su tarptautine muzikos kompanija ,,One element“.

Pastarosios kontaktus Soliaris pats susirado internete, parašė jiems laišką ir taip užsimezgė abipusis bendradarbiavimas. Tarptautinei muzikos kompanijai populiarus dainininkas paliko labai gerą įspūdį, todėl ruošiasi toliau jam padėti įrašant kitas dainas, net specialius įrašus, kurie bus skirti JAV muzikos rinkai. 

Pats Soliaris labai didžiuojasi savo naujausiu darbo vaisiumi: ,,Į šią dainą įdėjau daugiausiai darbo bei meilės. Tai mano daina. Šiame kūrinyje radau save. Šios dainos skambesys skiriasi nuo mano buvusių kūrinių. Būtent tokios dainos mane ,,veža“ ir norėčiau visą laiką jas dainuoti. Tikiu savo daina, manau, ji taps vasaros hitu“.

Atsitiesė po avarijos

Žiemą dainininkas buvo patekęs į kraupią avariją, dėl jos turėjo atsisakyti koncertų bei trumpam sustabdyti savo muzikinius darbus. DELFI paklaustas, ar atsigavo po skaudžios nelaimės, jis sakė: ,,Po tokių įvykių nėra lengva gyventi toliau. Sveikdamas turėjau laiko pagalvoti apie muziką bei savo karjerą. Taip pat pamąsčiau apie dalykus, kurie susiję su manimi pačiu. Tikrai pakeičiau nuomonę apie daugelį dalykų, pradėjau vertinti kiekvieną akimirką. Žinoma, artimieji, draugai manimi rūpinosi ir labai palaikė. Jei ne jų buvimas šalia, nežinau, ar būčiau taip greitai po baisaus įvykio atsitiesęs.“

Visuomet nori dalyvauti muzikiniuose projektuose

Buvusių TV muzikinių projektų dalyvis Soliaris DELFI prisipažino, kad greičiausiai jį vėl pamatysime TV projekte, kuriame kausis dėl geriausio balso savininko titulo.

,,Projektai, kuriose galiu tobulėti, įgauti patirties, man visada patiko ir su mielu noru juose visuomet dalyvausiu. O visi kiti realybės šou bei TV laidos, kurių prodiuseriai gauna naudos, o ne pats atlikėjas, juose niekados nedalyvausiu. Nebent kaip svečias ir turėsiu progą išmėginti save kitame amplua, kuris pravers mano karjeroje. Pažadu savo gerbėjams, mane tikrai išvysite televizijos ekrane“, - tikina populiarus dainininkas.

Reikia daug dirbti

Pasak žinomo atlikėjo, Lietuvoje muzikinių aukštumų pasiekti šmanoma tik daug dirbant, o ne mirgant žvaigždžių vakarėliuose bei būnant nuolatiniu žurnalų viršelių veidu.

Soliaris nėra iš tų dainininkų, kurie visą vasarą dirba Palangos kavinėse bei koncertuoja miestelių šventėse. ,,Dalies koncertų mes atsisakome dėl laiko stokos. Įrašinėjame naujas dainas, ruošiamės filmuoti pirmąjį muzikinį klipą bei kuriame solinį albumą. Tikrai esame užsiėmę ir leidžiame sau dėl naujų muzikinių darbų atsirinkti koncertus,“ – teigia garsenybė.

Vienintelė meilė - muzika

Dauguma Soliario gerbėjų negali patikėti, jog jis vis dar – vienišas. Žinomas vyras DELFI prisipažino, jog šiuo metu visas dvidešimt keturias valandas skiria muzikai, o ne antrosios pusės paieškai.

,,Tikrai jokios merginos šalia manęs nėra. Galiu drąsiai pasakyti: muzika, scena – vienintelė, nepakeičiama mano meilė. Dabar būtent su ja prabundu, einu miegoti, net muziką sapnuoju,- teigia atlikėjas. - Aš tikiu, laikui bėgant, savaime atsiras mergina, kurią mylėsiu kaip muziką, o gal net labiau.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)