I. Kazlauskaitė: moteris, turinti daug moteriškumo, susilaukia mergaitės

Ingrida Kazlauskaitė (D.Gražio nuotr.)

DELFI kalbinta dainininkė Ingrida Kazlauskaitė teigė, kad su dideliu susidomėjimu paskaito apie princo Williamo ir Kate gyvenimą. Pašnekovė teigė, kad karališkoji pora ją žavi savo elegancija, rafinuotumu. Ingrida šią porą taip įvardino puikiu pavyzdžiu visoms jaunoms šeimoms. „Kate gimė būti karaliene. Princas turi gerą skonį ir pateisino savo tragiškai žuvusios mamos princesės Dianos lūkesčius“, - kalbėjo I. Kazlauskaitė.

Dainininkės karjeros siekianti Ingrida mano, kad Kate gims mergaitė. „Moteris, kuri turi labai daug moteriškumo, susilaukia mergaitės. Jei tuo tikėti, Kate pagimdys mergaitę“, - svarstė I. Kazlauskaitė.

Tai, kad ši karališkoji pora gyvena nuolatos apsupta žiniasklaidos dėmesio, gąsdina Ingridą: „Jiems su tuo teks gyventi visą gyvenimą. Dėl žiniasklaidos persekiojimo princas neteko mamos. Yra baisu, kad taip fanatiškai šeima yra persekiojama. Už jokius pinigus nenorėčiau būti karališkosios šeimos atstovė, kaina yra labai didelė. Žinoma, jie tą supranta ir visada stengiasi elgtis kuo mandagiau, ši pora nei karto nebuvo išsišokusi. Ramybė, pasirinkimo laisvė yra labai didelė dovana.“

Mia: jei moteris yra labai graži, dažniausiai gimsta berniukas


Dainininkė Mia neslėpė susižavėjimo šia karališka pora. „Jie yra kartu ir labai rafinuoti, ir paprasti. Skleidžia gerą energiją, visada šypsosi, tai labai žavi“, - DELFI kalbėjo atlikėja. Mia teigė, kad gyventi, kuomet tave stebi daugybė svetimų akių, yra labai sunku. Moteris svarstė, kad taip gyventi turėtų būti sunkiau Kate, mat Williamas prie tokio dėmesio pratęs jau nuo vaikystės. „Lietuvoje sunku būti žinomu žmogumi, o ką kalbėti apie visą pasaulį. Iš Lietuvos gali išvažiuoti, pabėgti ir tai atsitinka taip, kad tave atpažįsta. Nežinau, ar aš norėčiau būti žinoma visame pasaulyje. Man užtenka ir Lietuvos“, - juokėsi populiari dainininkė.

Mia teigė, kad dažnai atspėja, kokios lyties mažylis išvys pasaulį. „Kuomet moteris yra labai graži, dažniausiai gimsta berniukas. Moteriai, kuri laukiasi mergaitės, gali atsirasti dėmių ant veido ar dar kažkas. Šitie spėjimai egzistuoja nuo senų senovės“, - DELFI kalbėjo moteris.

E. Vaitkevičė: jei būčiau Kate, su džiaugsmu priimčiau visus įsipareigojimus


Burleskos šokėja Eglija Vaitkevičė šiuo metu rengiasi persikraustyti gyventi į Londoną. Eglija DELFI teigė, kad visada domėjosi karališkų porų gyvenimu. Moterį žavi šių šeimų tradicijos. „Visada paskaitau naujienas apie Kate Middleton ir princą Williamą. Kate dabar labai populiari, laukiasi vaikelio, ją paparaciai gaudo ant kiekvieno kampo. Kate dirba labai sunkų darbą, užjaučiu ją dėl to. Tačiau, jei esi karališkosios šeimos narys, turi atlaikyti tą dėmesį, į viską žiūrėti kaip į darbą, pareigas prieš valstybę. Žmonės džiaugiasi už juos, stebi jų gyvenimus“, - DELFI kalbėjo moteris.

„Jei taip būtų nutikę, kad gimčiau vietoj Kate, su džiaugsmu priimčiau visus įsipareigojimus, su didele atsakomybe neščiau visas privalomas pareigas“, - svarstė Eglija. Spėti kūdikio lyties ji nedrįso, mat tą teisingai įvardinti gali „tik mamos nuojauta“.

K. Nemycko: nesidomiu jų gyvenimu

Katažina Niemycko

Dainininkė Katažina Nemycko teigė, kad nesidomi Kate ir Williamo gyvenimu. „Jei kažką įdomaus pamatau – paskaitau, bet specialiai informacijos tikrai neieškau“, - DELFI kalbėjo atlikėja.

„Gal žmonės neturi kuo domėtis gyvenime, neturi savo veiklos, jei seka svetimų gyvenimus? Yra įvairių žmonių, įvairiausių reikia“, - svarstė Katažina, bei pridūrė, kad tikrai neturi jokio supratimo, kokios lyties atžala išvys pasaulį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (122)