„Ačiū už sveikinimus! Labai paprastai į tai žiūriu. Šios datos nesureikšminu. Gyvename kartu jau apie ketverius metus. Man kaip tik norėtųsi, kad niekas ir nepasikeistų. Sūnus su marčia atvažiavo pabūti liudininkais ir keletas draugų sužinojo netyčia iš iškabintų sąrašų savivaldybėje“, – DELFI pasakojo A. Vilčinskas ir pridūrė, kad apie tuoktuvių datą specialiai neskelbė, tačiau jos ir neslėpė. Anot pašnekovo, kas atsitiktinai iš bičiulių sužinojo apie vestuves, tie ir atvyko pasveikinti.

„Pora draugų dar ateis vakare, galbūt pasėdėsime drauge, tačiau jokių iškilmių nedarome“, – atskleidė A. Vilčinskas.

Paklaustas, ar su mylima moterimi leisis į povestuvinę kelionę, dainininkas patikino, kad specialiai niekur vykti neketina. Atlikėjas sakė turįs suplanuotų koncertų, kurių datų keisti nebegalima, todėl kelionėms nebeliko laiko.

„Gal kur ir važiuosime keletui dienų, bet tai tikrai nebus povestuvinė medaus kopinėjimo kelionė“, – DELFI kalbėjo A. Vilčinskas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (206)