111
Kitas

Apie papilnėjusią krūtinę papasakojo bičiuliams

Praktiškai visos iš jų apie vieną dieną staiga keletu dydžių padidėjusią ir iki šiol pūpsančią krūtinę kalba dažniausiai tą patį: „Mano genai geri, paveldėjau juos iš mamos. Ką jūs... Aš ne iš tų plastikinių gražuolių! Tai tik speciali liemenėlė".

Taip sukuriamas įspūdis, kad žinomų moterų veiduose niekada neatsiranda raukšlių, jų krūtinės stangrios išlieka beveik iki senatvės, o susiaurėjęs nosies galiukas ar pradingusios pagurklio klostės – dėl tam tikra tvarka tam tikru metu sukritusių genų rinkinio.

Kad ir kiek iliuzijų apie tobulybę, ypatingus genus ir krūtines kilstelėjančias liemenėles iki šiol bandyta kurti, žinomos moterys privačioje aplinkoje vis tiek nesusituri ir išsipasakoja, kokias grožio procedūras išmėgino, kaip jautėsi po krūtinės didinimo operacijos, kaip atkūrė savivertę ir pasitikėjimą savimi.

111
Kitas

Apie papilnėjusią krūtinę papasakojo bičiuliams

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (998)