Savo išrinktajai J. Nainys pasipiršo dar 2011-ųjų žiemą Marijampolėje vykusiame šventiniame renginyje, stebint miniai gerbėjų. Anksčiau J. Nainys dažnai vesdavo įvairius renginius Marijampolėje. Kadangi ir Jonas, ir Simona yra kilę iš to paties miesto, garsus didžėjus ir radijo laidų vedėjas savo mylimajai nusprendė pasipiršti gimtajame mieste. S. Šermukšnytė, sulaukusi mylimojo pasiulymo, nedvejodama ištarė „taip“.
J.Nainys ir S.Šermukšnytė

„Suknelę jau radau. Neturiu nieko prieš dizainerius, man jie labai patinka, bet idėjų ieškojau internete, pati jas tobulinau. Manau, kad taip bus kur kas pigiau. Galima ir gražiai atrodyti, ir turėti tokią, kokios nori. Suknelei juk nebūtina išleisti 10 tūkstančių litų. Pamačiau internete suknelės viziją, pati šiek tiek keičiau ją“, – skaitomiausiam ir populiariausiam Lietuvos naujienų portalui DELFI kalbėjo S. Šermukšnytė.

Paklausta, ar jau suplanavo ir ceremoniją bei šventę, S. Šermukšnytė patikino, kad viskas jau baigta styguoti. Vestuvės, anot pašnekovės, nebus didelės – šeimos nariams ir artimiausiems bičiuliams.

„Tai bus šventė mums – ne kitiems, ne tam, kad kiti pavalgytų baltos mišrainės ir keptos vištos. Stengiamės surengti europietiškas vestuves ir nesukti galvos dėl to, kad turime pamaitinti svečius karštais patiekalais. Būna, kad paskui vieniems nepatinka maistas, kitiems – suknelė. Mes su Jonu tokių dalykų nesureikšminame, viską darome dėl savęs, kad mums būtų gerai“, – pasakojo Simona.
Jonas Nainys ir Simona Šermukšnytė

J. Nainys ir S. Šermukšnytė tuoktuves ir šventę suplanavo patys, tačiau jiems prireikė ir pagalbininkės. „Pasamdyta viena mergina iš Kauno, kuri mums padės“, – atskleidė ji.

Koncertai, anot „Pinup Girls“ narės dėl vestuvių šventės neturėtų nukentėti. Kaip ji pati patikino, pirmiausiai apie svarbiausiąjį asmeninio gyvenimo įvykį atlikėja pasikalbėjo su savo vadybininkais.

„Vadyba apie viską įspėta pirmoji, išrišimas buvo gautas, leidimas tuoktis – taip pat“, – juokaudama populiariausiam Lietuvos naujienų portalui DELFI kalbėjo S. Šermukšnytė ir pridūrė, jog po tuoktuvių su Jonu leisis į po vestuvinę kelionę. Anot pašnekovės, prasmingiau pakeliauti dviese, po tuoktuvių šventės pabūti drauge nei surengti prabangų pokylį svečiams.

Klausiama apie tuoktuvių datą, Simona juokaudama paaiškino, jog tuoktuvės įvyks tuomet, kai atpigs bulvės.

„Šiais metais susituoksime. Kai nebus labai karšta, bet taip pat nebus ir šalta. Gyvenimas dėliojasi tam tikrais etapais. Po trijų metų bus ir vaikai“, – apie rudenį vyksiančias tuoktuves ir šeimos planavimą pagrindiniams Lietuvos naujienų portalui DELFI pasakojo Simona Šermukšnytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)