Pirmosios prie starto linijos bėgime užsiregistravo ir idėją palaikė dainininkė Elena Puidokaitė-Atlanta, futbolininko žmona Vaida Grikšaitė-Česnauskienė. Bėgime taip pat dalyvavo sporto žurnalistė Vlada Musvydaitė, "misė" Gabrielė Martirosianaitė, televizijos prodiuserė Goda Skačkauskaitė, bėgimo ambasadorė Laura Tamulytė.
Gabrielė Martirosianaitė ir Goda Skačkauskaitė

Jaudulys - kaip prieš koncertą

"Iš tiesų labai jaudinuosi, bėgimo varžybose dalyvausiu pirmą kartą, - prieš startą prisipažino Atlanta. - Labiausiai bijau, kad nesustočiau ir garbingai baigčiau distanciją. Visam Vilniui prisigyriau, kad bėgsiu, todėl būtų labai gėda, jei nepasiekčiau finišo linijos“.

Kaip DELFI prisipažino sėkmingai finišą kirtusi atlikėja, prieš bėgimą ji jaudinosi taip pat, kaip lipdama į sceną.

"Su Vlada Musvydaite "Čempionų stovykloje" treniruojamės nuolat, bėgiojame Vingio parke. Per treniruotes bėgdavome ir kur kas ilgesnes distancijas. Tačiau šiandien moterys buvo nusiteikusios ryžtingai ir pasiryžusios stipriai pirmauti. Todėl trasoje netgi jautėsi konkurencija, - juokėsi E. Puidokaitė-Atlanta. - Mes bėgome dėl kompanijos, tam, kad atkreipti visų moterų, draugių, mamų, seserų dėmesį apie krūties vėžį ir jo prevenciją."
Elena Puidokaitė–Atlanta

Susimaišė ir įveikė ilgesnę distanciją

Kirtusi finišo liniją atlikėja prisipažino, kad bėgime norėjosi pasirodyti kuo geriau vien pačioms prieš save. Trumpesnę bėgimo distanciją (3,5 km) pasirinkusi Atlanta prisipažino, jog šiais metais jos tikrai pakako. O štai jos bičiulė V. Grikšaitė-Česnauskienė neplanuotai įveikė dvigubą 7 kilometrų atstumą.

"Ji nepastebėjo, kad baigiasi trumpoji distancija. Kirto finišo liniją ir su kitomis dalyvėmis bėgo antrą ratą, - DELFI pasakojo Atlanta. - Ir iš to didelio entuziazmo išėjo puikus rezultatas - ji sėkmingai nubėgo 7 kilometrus."
Deividas Česnauskis ir Vaida Grikšaitė-Česnauskienė

Palaikyti atėjo visa šeima

Palaikyti V. Grikšaitės-Česnauskienės atvyko ir jos šeima - vyras Deividas su sūnumis Rojumi ir Deividu jaunesniuoju.

Bėgimo dalyvius palaikė ir žiūrovus linksmino DJ Mamania bei DJ Swix. Prie Vingio parko estrados koncertavo atlikėja Jazzu.

"AVON moterų bėgimo" akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)