Gaisro priežastis nenustatyta

"Tas automobilis seniai yra Karinos, tik mes dokumentų niekaip nespėjome sutvarkyti. Taip ir liko juridiškai, kad tai - mano mašina", - DELFI pasakojo E. Bžeskas.

Kaip naujienų portalui pasakojo žinomas vyras, kodėl užsiliepsnojo automobilis, iki šiol neaišku. "Ačiū Dievui, jie spėjo laiku iššokti iš mašinos ir yra sveiki gyvi", - teigė jis.

Kaip juokavo E. Bžeskas, automobilį jau seniai buvo planuojama parduoti. Tačiau, matyt, transporto priemonei supykus, ir įvyko tai, kas įvyko. Kokia gaisro priežastis - kol kas nėra aišku - priežasčių nustatyti nepavyko.


Važiavo visa šeima

Automobiliu su K. Krysko-Skambine važiavo vyras Saulius, sūnelis Majus ir atlikėjos mama.

"Kol koncertavau, mama prižiūrėjo sūnų. Kaip tik grįžinėjant iš koncerto, automobilis ir užsiliepsnojo. Esu girdėjusi, kad degė mašina, užsiliepsnojo variklis. Bet niekada negalvojau, kad degti gali ir mano mašina, - DELFI portalui pasakojo K. Krysko-Skambinė. - Ji man labai ilgai tarnavo ir jokių blogų įvykių su ja nebuvo, niekada nepavesdavo manęs. Automobilis buvo man kaip šeimos narys. Kadangi labai daug keliaujame ir važinėjame, jis tapo antraisiais namais. Todėl kai pamačiau, kad iš jos nieko nebeliks, buvo tikrai gaila."
Karina Krysko-Skambinė

Liepsnojo kaip filme

Žinoma atlikėja sakė džiaugusis bent tuo, kad liepsnojanti transporto priemonė nesprogo.

"Mes tiesiog stovėjome ir žiūrėjome. Bijojome artintis prie mašinos, nes ji liepsnojo, kaip kokiame filme. Negalėjome nieko padaryti, nes gesintuvas buvo automobilio bagažinėje. O ji kaip tyčia užsikirto. Spėjame, kad bagažinėje ir prasidėjo gaisras, nes ten yra akumuliatorius, - nemalonaus įvykio detales prisiminė atlikėja. - Sustoję padėti žmonės gesino mašiną savo gesintuvais, tačiau naudos buvo mažai. O kol atvažiavo ugniagesiai, jau nebebuvo, ką gesinti."

Automobilyje sudegė vaiko kėdutė ir užsikirtusioje bagažinėję likę sceniniai kostiumai, kurių negalėjo išimti. "Liūdniausia, kad kostiumai buvo ne tik mano, bet ir Ingridos", - apgailestavo K. Krysko-Skambinė.
K. Krysko-Skambinės automobilis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (794)