„Žiūrovai liks nustebinti. Detalių kol kas atskleisti negaliu, bet šiemet pasirinkta renginio tema– „Ilgai ir laimingai“ – man suteikia plačią kūrybos amplitudę. Juk pasaka nebūtinai yra barokinės suknelės ir milžiniški perukai – į viską žvelgiame moderniai ir kitaip. Bus labai įdomu“, – tvirtina „Kukla Beauty Box“ stilistas-kirpėjas K. Rimdžius.

Šukuosenų meistras prisipažįsta, kad renginio tema jam pasirodė artima asmeniškai.

„Visi scenoje pasirodysiantys pasakų herojai yra susiję su įvairiais mano gyvenimo tarpsniais. Kurdamas kostiumus kartais grįždavau į tuos laikus, kai jaučiausi vaikas, kai galėjau kurti ir daryti kitaip. Kurdamas „Bitėlandui“galėjau atsigręžti į savo kūrybos pradžią“, – atsiveria K. Rimdžius.

Tai jau ne pirma „Bitėlando“ šventė, kurios scenoje pasirodys K. Rimdžiaus sukurti kostiumai. Anksčiau jis aprengė Anželikos Cholinos trupę, kuri pristatė specialiai šiai šventei sukurtą pasirodymą.

„Bitėlandą“ rengiame jau dešimt metų, per kuriuos sutikome daug draugų ir kartu su jais mėgaujamės reginiu scenoje. Šiemet – jubiliejus, todėl ir šventė bus ypatinga. Svečiams paruošėm neįtikėtiną programą, o K. Rimdžius – įspūdingą regintį“, – teigia „Bitė Lietuva“ generalinis direktorius Chrisas Robbinsas.Šiemet „Bitėlando“ svečiai išvys lietuviškai dainuojančius „Fools Garden“ ir pasakos herojais virtusius atlikėjus iš Lietuvos.Teatralizuoto pasirodymo metu scenoje pasirodys garsūs Lietuvos dainininkai: Mantas Jankavičius, Ruslanas Kirilkinas, Ieva Narkutė, Rytis Cicinas, Karina Krysko-Skambinė, Lina Rastokaitė ir kiti.

Pernai „Bitėlando“ šventėje dalyvavo daugiau nei 12 tūkst. svečių. „Bitėlando“ šventės yra rengiamos kasmet nuo 2003 metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)