Taip trečiadienį nusprendė Vilniaus miesto apylinkės teismo teisėjas Olegas Zaicevas, dainininką pripažinęs kaltu dėl vairavimo esant neblaiviam. Atlikėjui skirta sankcija – švelniausia įstatyme.

Pasak teismo, A. Radzevičius padarė vieną pavojingiausių Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimų, vairuodamas neblaivus kėlė didelę grėsmę ne tik savo, bet ir aplinkinių gyvybei.

Teismo paskelbtas nutarimas dar negalutinis – atlikėjas jį galės skųsti apeliacine tvarka Vilniaus apygardos teismui, tačiau, atrodo, to nedarys.

„Padariau klaidą, dabar ją reikės už ją susimokėti“, – po posėdžio sakė A. Radzevičius.

Policijos pareigūnai „Patrulių“ dainininko vairuojamą automobilį sustabdė balandžio 6-ąją, apie 2 val., Klaipėdoje, Liepų g. Patikrinus vairuotoją alkotesteriu paaiškėjo, kad jis yra neblaivus – nustatytas 1,49 prom. girtumas.

Teisme A. Radzevičius aiškino, kad pripažįsta savo kaltę ir dėl padaryto pažeidimo gailisi.

„Manau, kad kiekvienas už savo padarytas nuodėmes turi atsakyti, tokia mano pozicija, todėl nieko neskųsiu“, – sakė jis.

Dainininkas tikino, kad tą naktį važiavo iš vieno renginio „į poilsio vietą“.

„Neapskaičiavau savo fizinių galimybių, apsirikau, galvojau, kad galiu, įvyko kaip įvyko“, – tvirtino jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)