Į renginį atvykę keli pramogų pasaulio atstovai buvo supažindinti su įdomiausiais sportavimo mitais, linksminosi su šokėju Vytautu Mackoniu, kuris vedė Lotynų muzikos ritmais pažabotą Zumbos treniruotę. Gerą nuotaiką dar labiau sustiprino didžėjaus grojama lotynų Amerikos šokių muzika.

Šis renginys - visą vasarą vyksiančio projekto „Treniruokimės sąmoningai“ startas. Iš viso projektą sudarys keli seminarų ciklai, trunkantys visus metus. Projekto tikslas – suteikti žmonėms tiek teorinių, tiek praktinių žinių apie sportavimą, jo naudą organizmui, įkvėpti motyvacijos ir noro, įgijus naudingų žinių sportuoti savarankiškai.

Seminarai planuojami įvairiausiomis temomis: nuo treniravimosi pagrindų ar sveikos mitybos principų išaiškinimo iki lankstumo ir koordinavimo savybių lavinimo.

Renginio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (183)