Seniau merginos Didžiosios Britanijos sostinėje koncertų surengdavo kelis kartus per metus, tačiau vėliau atlikėjos pamainomis pradėjo eiti motinystės atostogų, todėl ir viešnagės užsienyje tapo retesnės.

„Londone nekoncertavome beveik metus. Seniau ten bent tris kartus per metus nuskrisdavome. Todėl buvo labai smagu vėl prisiminti užsienio gastroles“, - DELFI portalui pasakojo Ingrida Martinkėnaitė, į Londoną atskridusi tiesiai iš saulėtos Tenerifės, kur šiuo metu gyvena su vyru ir dukrele.

Anglijoje viešėjusios „69 danguje” merginos surengė ne tik savo autorinį koncertą, bet ir bendrą pasirodymą su Ruslanu Kirilkinu.

Viešnagės metu merginos turėjo progos aplankyti Londone gyvenančius savo draugus ir, žinoma, apsipirkti.

„Tokių kelionių metu daugiausiai būna apiperkami mūsų leliukai. O pačios garderobui kažką renkamės nebent prabėgomis“, - juokėsi Ingrida.

Kitą savaitę naują dainą pristatančios „šeškės“ neslepia: sceninis gyvenimas yra jų kraujyje. „Todėl koncertuose apima labai maloni nostalgija“, - sakė I. Martinkėnaitė.

Koncerto akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)