DELFI susisiekus su R. Alijevu sportininkas maloniai padėkojo už sveikinimus, tačiau į išsamesnes kalbas apie kūdikio laukimą nesileido. "Tai šeimos paslaptis. Dar neaišku, bus ar nebus. Dar per anksti kalbėti", - DELFI kalbėjo krepšininkas.

Poros giminaičiai patvirtino, jog Alijevai laukia sūnaus.

Goda Alijeva ilsisi Palangoje

G. Alijeva jau keletą savaičių į žurnalistų skambučius neatsako. Tačiau yla iš maišo išlindo, kai buvusi dainininkė buvo pastebėta su dukrele vaikščiojanti Palangos gatvėmis.

Paslapties nuslėpti nepavyko: nėščios moters pilvukas jau akivaizdžiai išryškėjęs. Šiuo metu G. Alijeva poilsiauja Palangoje. Poilsiui moteris pasirinko ne prašmatnų viešbutį, bet kiek toliau nuo Palangos šurmulio esantį daugiabutį. Šventinį Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo savaitgalį G. Alijevai kompaniją palaikė jos vyras Rolandas. Pabuvęs kelias dievas, vyras išvyko.
Goda Alijeva
Birželio 4-ąją G. Alijevai sukako 27-eri, todėl ji su šeima buvo išvykusi pailsėti į Turkiją, vėliau - į Londoną. Pora susituokė 2009 metų vasarą. Po metų G. ir R. Alijevų šeima sulaukė pagausėjimo - jiems gimė pirmagimė Tėja. Pasinėrusi į šeimyninį gyvenimą grupės "69 Danguje" narė buvo sustabdžiusi muzikinę veiklą ir mėgavosi motinystės džiaugsmais.
Godos Sabutytės ir Rolando Alijevo vestuvės
Tačiau praėjusį rudenį Goda grįžo į viešumą - BTV drauge su Agne Jagelavičiūte sėkmingai vedė laidą „Žvaigždutės“. Po motinystės atostogų G. Alijeva su "69 danguje" grįžo ir į sceną. Tačiau nėštumas pakoregavo vasaros planus su scenos kolegėmis koncertuoti pajūryje. "Grupė šią vasarą koncertuos be Godos, - DELFI sakė Ingrida Martinkėnaitė. - Ji nusprendė paatostogauti."
Karina Krysko, Goda Alijeva ir Ingrida Martinkėnaitė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (256)