Legendiniai muzikantai nesigėdijo savo meilės nuotykių. Johnas Lennonas ir Paulas McCartney netgi stebėjo kaip Georgas Harissonas pramogų parke prarado savo nekaltybę su vokiečių šokėja.

"6 dešimtmečio pabaigos Anglijoje tai nebuvo taip lengva. Visos merginos vilkėdavo tvirtas liemenėles ir korsetus," knygoje "The Beatles Anthology" prisipažino Harissonas.

Tačiau 7 dešimtmečio pradžioje, kai paaugliai muzikantai buvo pastebėti ir pakviesti groti Hamburge Vokietijoje, viskas pasikeitė.

"Mano pirmas kartas buvo Hamburge. Paulas, Johnas ir [pirmasis grupės būgnininkas] Pete'as Bestas matė, kaip aš tai dariau," sakė Harissonas. "Iš tikrųjų, jie negalėjo nieko matyti, nes mes buvome po antklodėmis, tačiau viskas buvo baigta, jie pradėjo garsiai ploti ir sveikinti. Gerai, kad jie nors netriukšmavo proceso metu."

Biografijoje McCartney taip pat prisipažino, kad Vokietija buvo "tikras seksualinis šokas".

"Staiga tu pradedi draugauti su mergina, buvusia striptizo šokėja. Jeigu anksčiau tu beveik niekada nesimylėjai, tokia draugystė yra tikras šokas," teigė Paulas. "Liverpulyje merginos buvo suvaržytos rūbų, o Hamburge - visa tai buvo beveik nepridengta." McCartney prisiminė, kad jis ir jo kolegos nesidrovėdami įeidavo į kambarį, kuriame mylėdavosi draugas.

"Aš įeidavau į kambarį ir pamatydavau besimylintį John'ą. Tai visai normalu: pasakydavau 'Oi.. atsiprašau' ir išeidavau," pasakojo jis.

Hamburge "The Beatles" vaikinai taip pat įniko į narkotikus. "Tik tai mums padėdavo tęsti karjerą," teigė Ringo Starras.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją