Mados klyksmas ar stiliaus nesusipratimas?


„Rengiuosi, kaip noriu ir ką turiu. Niekada apie tai nesusimąstau – man taip tiesiog patinka. Aš manau, kad yra ir be manęs žmonių, kurie vadovaujasi madomis. Man to nereikia“, - paklaustas apie savo neįprastą aprangos stilių, DELFI sakė dizaineris.

O kaip dizaineris reaguoja, jei kas nors jo stilių sukritikuoja? „Tai yra sveika. Kritikos nebijau, jei ji yra konstruktyvi. Mane namuose pakankamai iškritikuoja, tad aš jau esu adaptuotas“, - juokėsi A. Pogrebnojus.
Aleksandras Pogrebnojus su žmona Monika

Dizaineris prisipažįsta, kad į viską reikia žiūrėti su lengvu humoru ir stengtis nesusireikšminti.

„Manau, kad reikia rengtis taip, kad tai bent pačiam suteiktų linksmumo. Žinoma, tai nereiškia, kad iš aprangos reikia daryti juoką, bet man patiko, kaip aš atrodžiau, - DELFI sakė A. Pogrebnojus. - Ir iš rūbų nereikia daryti kulto. Drabužiai yra tik labai nedidelė gyvenimo dalis.“

Beje, spalvinga išskirtine striuke, kuria atėjo pasipuošęs mados žinovas, kartais apsirengia ir jo žmona Monika.

„Mes kartais drabužiais pasikeičiame. Tačiau tai nėra nieko baisaus. Bet įsivaizduojate, kaip dėl to sumažėja vartotojiškumas. Mes nesame pirkimo kulto atstovai. Jei drabužis tinka ir man, ir žmonai, tai viskas gerai. Turime ir daugiau rūbų, kurie tinka mums abiems. Nors suknelėmis dar stengiuosi nesirengti“, - šmaikštavo dizaineris.

Grožio ir estetikos namų atidarymo svečiai – DELFI galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (127)