Į Lenkijoje vykstantį festivalį „Orange Warsaw Festival“, kur vyko Beyonce koncertas, U. Šilagalytė vyko kartu su drauge. Merginai įspūdi paliko ne tik atlikėjo Tinie Tempah pasirodymas, bet festivalio organizaciniai dalykai. Festivalyje buvo nuolatos palaikoma švara, visur buvo daug apsaugos. Norėdamos nepavargti kelyje, merginos į festivalį vyko kartu su kitais lietuviais autobusu.

Pirmą kartą Urtė išvydo Beyonce koncertą viešėdama Prahoje prieš kelis metus. Koncertas taip sužavėjo dainininkę, kad sau pasižadėjo, vos tik atsiras proga, dar kartą pamatyti atlikėjos pasirodymą.

„Įspūdžiai po koncerto tik patys geriausi. Tiesa, Prahoje vykęs koncertas paliko didesnį įspūdį, buvo geriau išspręsti techniniai dalykai. Beyonce – garsenybė, prie kurios neįmanoma prikibti. Ji puikiai juda scenoje, jos charizma veržiasi pro kraštus. Vos Beyonce išėjo į sceną, o jau visas stadionas buvo nuščiuvęs", - kalbėjo Urtė, už kelionę į koncertą ir bilietą sumokėjusi 400 litų.

„Jokių nusiskundimų neturiu, prie nieko neįmanoma prikibti. Koncertas vėlavo labai nedaug, pasirodymas truko virš pusantros valandos. Atlikėja dainavo ne tik senas, visiems puikiai žinomas dainas, bet ir keletą naujų, niekam negirdėtų. Scenoje šoko šokėjai, balerinos, tačiau ji pranoko visus. Tikrai dar kartą važiuočiau į jos koncertą“, - DELFI pasakojo pašnekovė.

Koncerto akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)