Palaikyti savo mylimos žmonos Erikos atėjo, ir tarp žiūrovų pusės maratono bėgimą stebėjo, operos solistas Merūnas Vitulskis.

Savo vyro E. Lubio maratone nepaliko ir kūdikio besilaukianti Živilė Vaškytė-Lubienė. Televizijos laidų vedėja savo mylimąjį stebėjo iš žiūrovų pozicijų.

"Jaučiuosi tikrai puikiai! - ką tik įveikusi maratoną DELFI prisipažino Augustė Vedrickaitė. - Pirmą kartą dalyvavau tokiame renginyje ir esu labai maloniai nustebinta. Tvyrojo puiki atmosfera, daug šypsenų, puikus oras, puiki organizacija. Žodžiu, tikrai nesigailiu sudalyvavusi, nors kažkada būčiau tik pasijuokusi iš to, kuris būtų sakęs, kad aš bėgsiu tokiam renginy."

Kitąmet dainininkė tikisi, kad ši maratono tradicija bus pratęsta. "Tik tuomet jau reikia naujo tikslo - 10 kilometrų. O gal ir 21! Dar turiu daug laiko pasiruošti", - šypsojosi Augustė.

Vilniaus pusės maratono bėgime jėgas išbandę žinomi žmonės - DELFI galerijoje:

Aktorius D. Vaitiekūnas bėgo 10-ties kilometrų distanciją. Kaip Dominykas pasakojo DELFI, jausmas po maratono buvo smagus. "Balandžio pradžioje pradėjau ruoštis, kelis kartus per savaitę bėgioti, matuoti nubėgtus atstumus, tad 10 kilometrų distanciją nebuvo ypatingai sunku įveikti, - tikino aktorius. - Aš, kaip pelėdos režimo žmogus, norėčiau, kad tokios masinio pasilakstymo akcijos vyktų vakarais, nes bėgioju vakarais, po visų darbų. Ir geriausiai jaučiuosi fiziniu darbu užsiimdamas būtent tada, kai saulelė vakarop."

D. Vaitiekūnas prisipažino nesantis labai azartiškai nusiteikęs sporto mėgėjas. "Man bėgimas - tai atsipalaidavimas ir galvos "apsivalymas" po visos dienos darbų. Bet kelti sau vis didesnius iššūkius mėgstu, todėl paslapčia mąstau rudenį, Vilniaus maratone nubėgti ilgesnę distanciją", - DELFI sakė vaikinas.
Dominykas Vaitiekūnas
Paklausus, kaip jaučiasi po to, kai kirto finišą, Š. Kirdeikis DELFI tikino, kad kuo puikiausiai. "Smagiai su "Show Makers" šokėjais prasibėgome - visgi amatas daro savo. Tad kvapo nepraradom. O kaip su kojų raumenimis bus, žiūrėsime ryt. Tačiau šiandien dar laukia viena repeticija, tad nėra kada ilsėtis - pasitampėm kojas ir toliau judėti", - juokėsi žinomas choreografas.
Šarūnas Kirdeikis

Vilniaus pusmaratonio akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (205)