Prieš filmą ant vieno prekybos centro stogo esančio parkinge susirinkę žiūrovai galėjo išvysti ne tik profesionalių drifto sportininkų „Drift Championship“ pasirodymus, bet ir žymių Lietuvoje žmonių – „Pin up girls“ merginų, Leo Pobedonoscevo, Vytauto Rumšo – kovas improvizuotoje rungtyje „Akmeninis veidas“, kurios pagrindinis tikslas – neparodyti jokių emocijų važiuojant drift automobiliu.

„Su Leo nusprendėme pažiūrėti, kuris sugebės išlaikyti „akmeninį veidą“ ir neparodyti baimės. Po kažkada vykusio pokalbio įvyko lažybos, o dabar pasitaikė proga tai išbandyti“, - sakė Vytautas Rumšas.

Vaikinų lažybomis susidomėjusios grupės „Pinup girls“ narės taip pat nusprendė palyginti, kuri iš jų yra drąsesnė, taigi vaikinų lažybas lydėjo ir atskiros merginų „Akmeninio veido“ varžybos.

Sudalyvavę varžybose pramogų pasaulio atstovai nuskubėjo į "Multikino", kur išvydo filmo premjerą.

Renginio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

To paties filmo premjera su būriu LNK televizijos žvaigždžių vyko ir „Forum Cinemas“. Į renginį atvykusios garsenybės stebėjo ne tik veiksmo filmo premjerą, bet ir radiobangomis valdomų modeliukų varžybas.

Renginio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)