Pirkdami naują būstą Stakėnų šeima atsižvelgė į jo vietą, dydį ir įrengimą. „Norėjome, kad būtų patogu, faina ir jauku. Ne kiekvieną dieną butą perki. Tai investicija į ateitį“, - DELFI kalbėjo pašnekovas.

Kartu su žmona jie nusprendė pirkti jau įrengtą butą, tačiau pakeisti keletą detalių: „Radome butą, kur mums viskas patiko. Nelabai yra laiko klijuoti kiekvieną plytelę pagal savo skonį. Reikia lakstyti, ieškoti... Visai išvengti remonto dulkių nepavyks, nes galvojame atnaujinti grindis, nušlifuoti, pasidaryti medines, gražias. Tačiau tikrai tai darysime ne patys, ko gero, mūsų net nebus namie, kai kažkas darys. Paliksime butą sutvarkymui, o patys išvyksime atostogauti.“

Nors iš pradžių Stakėnų šeima ieškojo buto naujos statybos name, tačiau, radus senos statybos name būstą su arkiniais langais, autentiška laiptine, atsispirti nebegalėjo. „Girdėjome tokias kalbas, kad prieš atsirandant naujiems Santuokų rūmams, mūsų bute senieji Santuokų rūmai“, - DELFI kalbėjo Ž . Stakėnas.

Pasiteiravus, gal didesnio būsto prireikė dar ir todėl, kad šeimą žada aplankyti gandrai, vyras kategoriškai tokias kalbas paneigė. „Užtenka to, ką turime. Du sūnūs yra tikrai per akis. Tiesiog bute, kuriame gyvenome 10 metų, pamatėme, kad sunkiai telpame“, - pasakojo pašnekovas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)