A. Pojavį oro uoste pasitiko būrys gerbėjų ir žurnalistų, fotografų. Sutikti iš konkurso grįžusį atlikėją atvyko ir prodiuseris Martynas Tyla. "Džiaugiuosi, kad už mane balsavo Italija", - kalbėjo A. Pojavis. Atlikėjas taip pat pridūrė, kad toliau rašys dainas.

A. Pojavis autobusu tiltu persikėlė per Malmę ir Kopenhagą jungiantį tiltą. Iš Kopenhagos A. Pojavis su visa Lietuvos delegacija išskrido į Lietuvą. Oro uoste lietuvį pasitiko Danijos lietuviai. Į atlikėjo išlydėtuves tautiečiai atsinešė ir tautinės atributikos, priėję prie A. Pojavio negailėjo jam gerų žodžių, fotografavosi su juo.

DELFI primena, kad A. Pojavis „Eurovizijos“ finale liko 22-tras. „Iš tikrųjų jaučiuosi sudėtingai... Juokauju, žinoma. Labai norėjau aštuntos vietos, o gavome 22-ą. Taip ir jaučiuosi. Tik dabar suvirškinau rezultatus. Mano daina buvo verta 21-os vietos. Nusivylęs tikrai nesijaučiu“, - DELFI po rezultatų paskelbimo kalbėjo A. Pojavis.

A. Pojavio išlydėtuvės Danijos oro uoste:

A. Pojavio pasitikimas Vilniaus oro uoste:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1043)