„Iš tikrųjų jaučiuosi sudėtingai... Juokauju, žinoma. Labai norėjau aštuntos vietos, o gavome 22-ą. Taip ir jaučiuosi. Tik dabar suvirškinau rezultatus. Mano daina buvo verta 21-os vietos. Nusivylęs tikrai nesijaučiu“, - DELFI po rezultatų paskelbimo kalbėjo A. Pojavis.

A. Pojavis sakė, jog kiekvienas, dalyvaujantis „Eurovizijoje“, nori nugalėti. „Tai tiesiog tokia emocija. Tikrai nesu nusiminęs. Kiekvienas svajoja patekti į penketuką ar dešimtuką. O jausmas ir patirtis labai gera“, - kalbėjo Andrius.

Paklaustas, ar širdyje paslapčiomis tikėjosi nugalėti, atlikėjas patikino, jog širdyje to tikisi kiekvienas „Eurovizijos“ dalyvis. „Vardan tos Lietuvos“, - kalbėjo A. Pojavis.

Susumavus rezultatus išaiškėjo, kad atlikėjas galutinėje lentelėje – greta Bonnie Tyler, Cascados, Prancūzijos atstovės. Paprašytas atskleisti, kaip jaučiasi įvertintas panašiai, kaip ir pasauliui puikiai pažįstamos garsenybės ir legendos, A. Pojavis paaiškino, jog muzika – ne sportas.

„Juk muzika nėra sportas, čia negali taip vertinti. Kiekvienas žmogus turi savo skonį. Tiesiog Europa pasirinko tai, ką norėjo“, - DELFI pasakojo A. Pojavis.

Pasiteiravus apie artimiausius karjeros planus, dainininkas atskleidė kuriantis muziką antrajam savo albumui. „Kaip kūriau, taip ir kuriu, rašau antrąjį albumą“, - sakė jis.

Tiesa, Andrius, pastarąjį pusmetį dėl „Eurovizijos“ gyvenęs tarp Lietuvos ir Italijos, naujienų portalui DELFI atskleidė neatmetąs idėjos su šeima kraustytis gyventi į Lietuvą.

„Nežinau, galbūt, kodėl gi ne?“, - juokėsi pašnekovas ir pridūrė, kad kraustymuisi žmona neprieštarauja, tačiau Lietuvoje pageidautų daugiau šiltų dienų.

„Po finalo skrendame į Lietuvą, pabūsiu porą dienų ir netrukus išskrisiu į Italiją“, - DELFI artimiausius planus atskleidė A. Pojavis.

Iš karto po to, kai baigėsi 58-oji "Eurovizija", paaiškėjo, kurią vietą savo pusfinalyje užėmė Lietuvos atstovas Andrius Pojavis. Pusfinalyje jis buvo devintas iš 16-os atlikėjų.

Lietuvos komisijos ir TV žiūrovų balsai pirmajame pusfinalyje pasiskirstė taip:

1 balą skyrė Kroatijai
2 balai Belgijai
3 balai Moldavijai
4 balai Estijai
5 balus skyrė Airijai
6 balai Danijai
7 balai Nyderlandams
8 balai Baltarusijai
10 balų skyrė Rusijai
12 balų padovanojo Ukrainai

Kiti pirmojo pusfinalio rezultatai: Danijai skirta pirma vieta, Rusijai - antra, trečia - ukrainietė, ketvirta Moldavijos atstovė, penktas - belgas, šešta - Nyderlandų atstovė, septinta Baltarusijos dainininkė, aštuntoje vietoje Airija, o dešimta Estijos dainininkė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2556)