Atlikėjas neslėpė, kad grupė paliko gilų pėdsaką jo gyvenime. Todėl paminėdamas datą, kai tūkstančiai gerbėjų plaukė į Vingio parką atsisveikinti su „Foje“, A. Mamontovas pristatė suvenyrus su jubiliejine simbolika.

Atlikėjo Tomo Augulio firma, gaminanti marškinėlius ir kitus suvenyrus, išleido specialią A. Mamontovo muzikinės veiklos 30-mečiui skirtą liniją. „Koncertų turas prasideda rudenį, tačiau marškinėlius paprastai žmonės nešioja vasarą, todėl juos išleidome dabar“, - pasakojo atlikėjas.

Minint A. Mamontovo ir grupės „Foje“ 30-ąjį jubiliejų bus prekiaujama marškinėliais ir puodeliais su grupės ir koncertinio turo logotipais. Taip pat puodeliai su A. Mamontovo 1984 metais padaryta nespalvota nuotrauka - “Foje” autoportretu. “Šią nuotrauką dariau pas save balkone Antakalnyje ir demonstravau fotografo sugebėjimus“, žvelgdamas į suvenyrą prisipažino atlikėjas.

„AM + Foje = 30” koncertinio turo proga taip pat bus i6leistas dvigubas kompaktinis diskas su „Foje“ ir A. Mamontovo geriausiomis dainomis. Taip pat Algis Kriščiūnas gamina specialų meninį puodelį. „Foje“ ir A. Mamontovo fanai taip pat turės galimybę įsigyti ir juvelyrinį dirbinį - pakabuką iš sidabro. Pastarųjų suvenyrų į prekybą bus išleistas ribotas kiekis.

A. Mamontovo muzikinės veiklos jubiliejui skirtos atributikos pristatymas - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)