Kolekcijos modeliais taps visiems gerai žinomi Lietuvos pramogų pasaulio
atstovai. Sportinę aprangą demonstravo dainininkės Greta Lebedeva, Indrė Burlinskaitė, žurnalistas Saugirdas Vaitulionis, Donatas Baumila, Ingrida Kazlauskaitė.

Dainininkas D. Baumila teigė, kad aktyvus laisvalaikio praleidimo būdas jam nesvetimas, tačiau sportuodamas jis stengiasi save ir patausoti.

„Manau, jog sąnariams duotas tam tikras susilenkimų kiekis, tad, kaip ir daugelį dalykų, taip ir juos galime negrįžtamai sudėvėti bei išnaudoti,- teigė dainininkas. - Rinkdamasis sportinę aprangą tikrai nesivaikau žinomų pavadinimų, tačiau vertinu kokybę bei patogumą.“

Tuo tarpu grupės „Kitokios“ narė G. Lebedeva, prieš pusę metų įsiliejusi į profesionalių sportininkų gretas išdavė, nors ir stengiasi pasiekti kuo geresnių rezultatų sportuodama, vis dėl to jai, kaip ir daugeliui merginų, išlieka noras likti stilingai ir plušant sporto salėje.

„Renkantis sportinę aprangą pirmą vietą skiriu patogumui, praktiškumui bei kokybei, tačiau žinoma smagu rasti drabužį ar avalynę, kuri atitiktų ne tik jau minėtus kriterijus, bet ir gražiai atrodytų. Manau, kad nieko blogo rinktis gerai žinomus sportinių prekių ženklus, nes būtent jie dažniausiai ir garantuoja kokybę“, - teigė G.Lebedeva.

Renginio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)