Tiesa, aktorės juokavo, kad jos buvo labiau panašios ne į lietuviško, bet į itališko kaimo gyventojas.

„Fotosesijos tema buvo provincija, kaimas. Tik tas kaimas gavosi labiau itališkas, ne lietuviškas“, - juokėsi stilizuotoje kaimiškoje fotosesijoje sudalyvavusi G. Ryškuvienė.

Iš tiesų, stilistų dėka aktorių herojės buvo toli gražu nepanašios į kaimo moteriškes. Aktorės pasipuošė įspūdingomis Galliano ir Diesel suknelėmis. Jų įvaizdžiu rūpinosi „Kukla Beauty Box“ meistrai.

Paradoksas, tačiau provincialę seriale vaidinanti aktorė G. Ryškuvienė DELFI portalui prisipažino, jog seniau sodų ir darželių ji negalėjusi pakęsti.

„Dabar jau pamėgau, seniau labai nemėgdavau žemės ūkio darbų. Gėles pradėjau sodinti tik prieš kokius metus, kai netikėtai pajutau tam norą“, - prisipažino ji.

Tris valandas trukusios fotosesijos metu žinomos moterys pozavo drauge su kitu pagrindiniu serialo aktoriumi - Giedriumi Arbačiausku. Taip pat fotografavosi J. Viliūnaitės vaidinamos pagrindinės herojės dukra Dovilė Karaliūtė ir mažoji Ieva.

Serialo „Namai, kur širdis“ fotosesijos užkulisiai - DELFI galerijoje:

Žiūrovai netrukus išvys populiaraus praėjusios vasaros LNK serialo „Namai, kur širdis“ antrąjį sezoną. Vėluojantis pavasaris nesutrikdė serialo „Namai, kur širdis“ antrojo sezono serijų filmavimo, bet privertė kūrybinę grupę gerokai paprakaituoti brendant per pusnynus bei sukant galvą, kaip filmuoti, kad tų pusnynų nesimatytų.

Serialas „Namai, kur širdis“ filmuojamas jau nuo balandžio pradžios. Kadangi šiemet pavasaris smarkiai vėlavo, daugiausia darbo iki šiol vyko uždarose patalpose. Kad vasarą rodomo serialo kūrybinė komanda negaištų brangaus laiko, pirmiausia filmuojamos tos scenos, kurios vyksta viduje.

„Vis dėlto buvo tokių scenų lauke, kurias pagal grafiką turėjome nufilmuoti kuo anksčiau. Teko suktis taip, kad į kadrą nepakliūtų medžiai be lapų ar lopinėlis balandžio sniego“, - sakė serialo režisierius Laimantas Kairys.

Net ir išlindus saulei, filmavimai dar neskubėjo persikelti į kiemą – kūrėjai laukė, kol medžiai dar labiau sužaliuos ir net nenorėjo prisiminti gamtos pokštų, kuriuos jiems ji pateikė balandį.

„Su kastuvais ir šluotomis sniego iš filmavimo aikštelės valyti neteko. Bet užtat turėjome vargo pakliūti į norimą filmavimo vietą. Neretai mus pasitikdavo traktorių išvažinėtos sniego pusnys ar purvinos provėžos, kurių su savo transportu niekaip neįveiktume. Taigi tekdavo klampoti pėsčiomis“, - sakė L. Kairys.

Antrajame serialo „Namai, kur širdis“ sezone žiūrovai sužinos, kaip toliau klostosi jų pamėgtų herojų gyvenimai. Pagrindinei herojei daktarei Vilijai, kurią vaidina aktorė Jūratė Vilūnaitė, likimas negaili išbandymų. Moteris vis dar negali atsigauti po vyro Arūno neištikimybės su seserimi Raminta, košmariškuose sapnuose regi sesers mirtį ir nuo visų saugo paslaptį apie artimiausių žmonių išdavystę. Maža to, jai teks patirti siaubą dingus dukrai Ievutei.

Vilijai teks nuryti nuoskaudas, supratus, kad yra iškeldinta iš bendrų namų, nuolat saugotis įtūžusio vyro Arūno ir anytos Valerijos keršto, kovoti su jais dėl teisės auginti dukras. Vilija viena pati turės kurti naują gyvenimą: ieškoti darbo, naujų namų. Bet sunkiausia Vilijai bus grumtis su noru atsiduoti širdies šauksmui ir pasitikėti savo pirmąja meile Jokūbu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)