Atlikėjo ir jį lydinčios komandos laukia skrydis į Kopenhagą, iš kurios į Švedijos Malmės miestą delegacija keliaus traukiniu.

Lietuvos delegacija šiemet yra bene mažiausia, kokią į „Euroviziją“ yra siuntusi mūsų šalis. Tačiau taupo ne tik Lietuva, bet ir kitos šalys.

„Laikai, kai delegaciją sudarė 100 žmonių, pavyzdžiui Graikijos, baigėsi, – sako A. Giržadas. – Ir pompastikos ar prabangių vakarėlių „Eurovizijoje“ jau nebeliko.“

„Važiuoju sudainuoti. Jokių blizgučių, fejerverkų nebus“, – prieš pat konkursą sakė A. Pojavis, neslėpdamas, kad sėkmei prisišaukti naudoja ne vieną talismaną. Visuomet atsipalaidavęs ir ramiai atrodantis Andrius tikino kaip tik jaučiąs jaudulį prieš konkursą, nes jame tenka atstovauti ne sau, o Lietuvai. Paklaustas apie jam patikusias konkurentų dainas, atlikėjas minėjo Italijos, Vengrijos, Graikijos kūrinius.

„Eurovizijos“ dainų konkursas vyks gegužės 14-18 dienomis. Lietuvos atstovas pasirodys pirmajame pusfinalyje gegužės 14 dieną, antradienį.

A. Pojavio išlydėtuvės į "Eurovizijos" konkursą - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)