Viena pirmųjų į renginį atskubėjo Rasa Arlauskienė. Verslininkei kompaniją palaikė dizaineris Egidijus Sidaras. Už kelių minučių ant raudono kilimo pasirodė dizainerių duetas Lilija Larionova ir Egidijus Rainys. Nors dizaineris patyrė kojos lūžį, tai jam nesutrukdo užsukti į vakarėlius.

Renginio taip pat nepraleido mados namų „Cantas“ savininkė Jolanta Mikalajūnienė su vyru Dangiru, seimo narys Vytautas Juozapaitis su žmona Egle.

Vienos elegantiškiausių vakaro damų drąsiai galėtų būti įvardytos šokių projekto „Šok su manimi“ dalyvė Danguolė Stachura ir Alma Latvytė. Pasirinkusios žemę siekiančias sukneles moterys atrodė išties nepakartojamai.

Svečių akį traukė ir šokėja Ineta Stasiulytė. Moteris iškilmingam renginiui pasirinko sidabrinę, žėrinčią suknelę, o jos širdies draugas, šokėjas Deividas Meškauskas klasikinį kostiumą.

Gimtadienio šventės nepraleido ir „Šok su manimi“ projekto laimėtoja Milana Jašinskytė, prodiuseris Kristupas Krivickas su žmona Jurgita, laidų vedėja Agnė Armoškaitė-Grigaliūnienė su vyru, buvusi „Be Tabu“ vedėja Ramunė Kurienė, kuriai kompaniją palaikė duktė, šokių projekto dalyvė Diana Martinėlė.

Viena iš vakaro staigmenų tapo tituluotos gražuolės D. Anužytės-Kasiulaitienės pasirodymas renginyje su dainininku Vaidu Baumila.

Iškilmingo vakaro nepraleido ir Asta Valentaitė su stilistu Mantu Petruškevičiumi, prodiuseris Rolandas Skaisgirys su sužadėtine Vaida Poderyte, pasirinkusia itin elegantišką ir nugarą apnuoginančią suknelę.

Pildoma

Renginio vakaro svečiai – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (307)