"Vaisių salotos - patiekalas kiekvienai mamytei. Jį gaminti gali net ir mažos dukrytės, nes jis labai paprastas", - prieš gamindama kalbėjo I. Martinkėnaitė.

Vaisių salotoms reikės braškių, bananų, kivių, vynuogių, persikų ar nektarinų, migdolo drožlių, ryškių pabarstų ir šokolado padažo.

"Mūsų šeimos tradicija yra kiekvienais metais nuvažiuoti ir pasveikinti močiutę. Marija mane taip pat pradžiugina kokiais piešinėliais. Tokios šventės metu svarbiausia - dėmesys - ne dovanų brangumas. Kiekviena mamytė turėtų gauti gėlių ir padėkos žodį", - DELFI kalbėjo I. Martinkėnaitė.

Dainininkė atskleidė gaminti pradėjusi jau dešimties. Ji kepdavo blynus, virdavo bulves, savo tėvus nustebindavo egzotiškais patiekalais iš jūros gėrybių.

Ingrida visoms mamos linki kantrybės, šilumos ir meilės savo vaikams. "Juk vaikai bus laimingesni, kai mamos laimingos", - įsitikinusi atlikėja.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)