Svetimam skausmui neabejinga Agnė tiesioginiame eteryje pasižadėjo, kad nusiskus galvą plikai, jei žmonės vargingai gyvenančioms šeimoms suaukos daugiau nei 230 tūkst. litų. Tada, kai televizijos vedėja tai pasižadėjo, geros valios žmonės jau buvo paaukoję per 200 tūkst. litų. Todėl abejonių nebuvo, kad A. Jagelavičiūtei vis dėlto teks atsisveikinti su savo plaukais.


„Skustis plikai aš nebijau. Ryžtis pakvaišusiems dalykams labai smagu. O jei tai darai dėl kilnaus tikslo, tai yra ypatinga“, - prisipažino Agnė, aktyviai raginusi aukoti žmones.

Tačiau kai suma peržengė 230 tūkst. laidų vedėja neslėpė, kad mintis nusiskusti plikai ją pradeda bauginti.

„Galvojau, kad bus visai nebaisu. Bet, prisipažinsiu, jau darosi baisoka“, - neslėpė kirpėjos kėdėje atsidūrusi Agnė. Įamžinti drąsaus poelgio su mobiliaisiais telefonais skubėjo Agnės bičiuliai ir kiti atlikėjai.

O pamačiusi savo naująją išvaizdą veidrodyje, ji nustėro: "Aš netekau žado pirmą kartą gyvenime."

Tačiau jos pasiryžimo ir gerų žmonių dėka "Raudonosios nosies dienos" akcijos metu buvo suaukota per 244 tūkst. litų.

Renginio vedėjas Marius Jampolskis padrąsino Agnę, jog palengvėjusi galva jai suteiks daug naujų minčių.

A. Jagelavičiūtė "Raudonos nosies dienos" koncerte - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (439)