„Adamas – puikus vyras! Pirmą kartą man nekyla abejonių, kad jie puikiai vienas kitam tinka. Galiu tik džiaugtis gražia princesės istorija su laiminga pabaiga. Labai džiaugiuosi, kad Evelina – Amerikoje. Man tai yra kerštas Lietuvos muzikos kultūrai. Evelina kasdien susipažįsta su pirmojo ryškumo muzikos prodiuseriais, kompozitoriais, Lietuva apie ją dar išgirs”, – lrytas.lt cituoja R. Anusauską.

Didžiausias buities rūpestis Ričardui šiuo metu – kraustytis iš buvusio šeimos namo į kitą būstą.

Vos prieš kelias dienas muzikos kūrėjas sukirto rankomis ir dėl miuziklo. Svajonę sukurti muziką miuziklui Ričardas puoselėjo jau labai seniai.

„Triskart buvau pradėjęs ir niekaip nebaigiau. Emociškai jaučiu, kad dabar pats laikas tai padaryti. Juk per muziką galiu daug ką pasakyti. Su rimtais žmonėmis sukirtome rankomis dėl bendro darbo. Tai bus lietuviškas istorinis miuziklas, kurį norime sukurti per metus”, – ateities planais dalijosi pašnekovas.

Dukra gyvena Amerikoje

DELFI primena, kad sausį Los Andžele, Malibu paplūdimyje dainininkė Evelina Anusauskaitė savo ranką ir širdį atidavė amerikiečių garso režisieriui Adamui Youngui.

Lietuvos atlikėja ir septyneriais metais už ją vyresnis išrinktasis, garso režisierius A. Youngas susipažino prieš pusantrų metų Amerikoje vykusiame konkurse „Avon Voices“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (248)