Dileta du mėnesius buvo uždaryta "Paslapčių namuose". Kaip juokaudama kalbėjo mergina, daugiausiai laiko ji praleido sėdėdama ir lakstydama aplink sofą, tačiau jai pavyko nepriaugti nepageidaujamų kilogramų.

„Kokia įžengiau į „Paslapčių namus“, tokia ir grįžau“, - šypsodamasi DELFI kalbėjo mergina, kuri laisvu laiku nepraleidžia progos užsukti į sporto klubą.

Pašnekovė teigė, kad būdama „Paslapčių namuose“ jau buvo sunerimusi dėl savo svorio. „Rovėmės su kitomis dalyvėmis už plaukų, kad nieko nedarome, o tik valgome“, - DELFI pasakojo Dileta. Mergina atskleidė, kad kartu su dalyviais maitinosi pagal dietologo sudarytą programą: „Buvau atsakinga už maistą virtuvėje, tad stengiausi parinkti kuo sveikesnius produktus.“

Nors į renginį žadėjo atvykti ir merginų grupė „Pinup Girls“, dainininkės Rasa Kaušiūtė, Eglė Jakštytė, Skaistė Steikūnaitė, Oksana Pikul, verslininkė Inga Stumbrienė, tačiau sporto treniruotėje jos taip ir nepasirodė. Kaip teigė renginio organizatorė, kai kurios iš jų dar vakar žadėjo pasirodyti renginyje, šiandien jų planai pasikeitė.

Dalyvauti lankų treniruotėje buvo pažadėjusi ir tituluota gražuolė Gabrielė Martirosianaitė, bet atvykti merginai sutrukdė liga.

Vietoj garsenybių sudalyvauti treniruotėje buvo pakviestos klubo lankytojos.

Treniruotės akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)