Apžiūrėti naujojo salono ir pasimėgauti nemokamomis procedūromis nepraleido progos grupės „Pop Ladies“ narės. Atlikėjos ne tik apžiūrėjo pavasariškai įrengtą saloną, bet ir mėgavosi braškėmis ir šampanu. Renginio nepraleido ir kūdikio besilaukianti pora Mantas ir Reda Bžeskai.

Viena stilingiausių vakaro viešnių drąsiai galėtų būti įvardinta buvusio Agnės Jagelavičiutės vyro Vytauto Martinaičio žmona Kristina. Verslininkas ir profesionalus modelis, praėjusių metų rudenį sumainę aukso žiedus, laukia šeimos pagausėjimo. Moteris atnaujinto salono atidarymui pasirinko pavasarišką drabužių ansamblį – mėtų spalvos palaidinę, augalų motyvais dekoruotą žemę siekiantį sijoną ir stilingus aulinukus.

Į renginį taip pat atvyko Atlanta. Atidarymo vakarėlyje apsilankė ir jos širdies draugas Donatas Kisielius. Nors pora tvirtino, kad pasuko skirtingais keliais, tačiau spaudoje buvo pasirodę pranešimai, kad buvę įsimylėjėliai susitaikė. Lyg norėdami tą paneigti, pora nedemonstravo savo jausmų prie fotografų ir laikėsi vienas nuo kito atokiau.

Aktorę Inetą Stasiulytę į renginį atlydėjo jos širdies draugas Deividas Meškauskas. Kaip tikino aktorė, jai atliekant grožio procedūras svarbiausias geras rezultatas ir grožio salone ji lankosi tada, kai tam ateina laikas. Moteris tikino, kad puikiai atrodyti jai padeda mėgstamas darbas, teigiamas požiūris į gyvenimą ir viena kita valandėlė grožio salone.

Kiek pavėlavusios į renginį atskubėjo ir Urtė Šilagalytė su Baiba Skurstene. Kaip DELFI teigė šventės viešnios, atvykti laiku sutrukdė kamščiai ir užgriuvę darbai.

Į vakarėlį užsukusios žvaigždės tikrai nenuobodžiavo. Štai aktoriaus Manto Stonkaus žmona Indrė salone išbandė galvos plovimą, o verslininkas Titas Blėdis atsidavė manikiūro malonumams.

DELFI nuotraukų galerijoje - grožio salono atidarymo akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)