Šioje byloje teismas jau yra apklausęs M. Bui seserį Tatjaną, tačiau buvusi „Olialia pupytės“ atlikėja teismui kol kas nepasiekiama – praėjusį posėdį jai nepasirodžius teisingumo rūmuose, teisėja paskyrė liudytojos atvesdinimą.

Pirmadienio rytą į teismą atvykęs policijos pareigūnas nurodė, kad su M. Bui susisiekė telefonu, ji žinojo apie posėdį, tačiau jai nepavyko įteikti šaukimo – byloje nurodytu adresu ji negyvena.

Jeigu M. Bui ir ateityje vengs atvykti duoti parodymų, teismas jai gali skirti tūkstantinę baudą. Su atlikėja DELFI taip pat nepavyko susisiekti – ji neatsakė į skambučius.

Buvusi populiarios grupės atlikėja kviečiama liudyti dėl kelionės į Šveicariją. Ikiteisminio tyrimo metu ji pareigūnams yra pasakojusi, kad vieno vakarėlio metu susipažino su M. Kulikauskaite, kuri vėliau pasiūlė vykti į užsienį gerai praleisti laiką.

M. Bui neslėpė, kad su kitomis merginomis 2009 ar 2010 m. buvo išskridusi į Ženevą ir dalyvavo viename vakarėlyje, tačiau esą nieko nežinojo apie turtuoliams merginų teikiamas seksualines paslaugas.

Atlikėja tikino, kad šios kelionės metu niekas jai nepateikė jokių intymaus pobūdžio pasiūlymų, o ir už išvyką iš M. Kulikauskaitės negavo jokių pinigų.

Baudžiamojoje byloje figūruoja 14 merginų, kurios iš Lietuvos į įvairias Vakarų Europos šalis vykdavo linksminti jų dėmesio išsiilgusius verslininkus.

Už kartu praleistą laiką kai kurios merginos gaudavo net po 2-2,5 tūkst. eurų (7-8,6 tūkst. litų) bei būdavo apipilamos išskirtiniu dėmesiu prabangiuose vakarėliuose ir jas „nusipirkusių“ vyrų dovanomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)