Prie šios akcijos prisidėjo Jurgis Didžiulis su savo žmona Erica Jennings ir atžalomis. Dainininkas ne tik su pats ėmėsi kambarinių augalų persodinimo, bet ir linksmino susirinkusius savo dainomis.

Neabejinga akcijai liko ir dainininkė Jurga Šeduikytė. Moterį į renginį atlydėjo sutuoktinis Vidas Bareikis. Tiesa, aktorius renginį stebėjo kiek atokiau. Retai viešuose renginiuose pasirodanti J. Šeduikytė atsinešė savo kambarines gėles ir atsakingai jomis pasirūpino.

Projektas „Už savus” yra verslininkų ir menininkų iniciatyva, skirta palaikyti tuos, kurie dirba ir kuria arčiausiai mūsų. Kiekviena iniciatyva siekiama konkrečiai išmatuojamo rezultato. Projektas prasidėjo šių metų balandžio mėnesį Jurgio Didžiulio ir „Iki” eksperimentu, kuomet keliuose šio prekybos tinklo centruose buvo siūloma rinktis prekes pažymėtas „Už savus” atributika. Šios akcijos rezultatai yra skaičiuojami ir bus paskelbti netrukus.

Renginio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)