Renginyje gyvai dainavo muzikiniame TV projekte „Lietuvos balsas“ išgarsėję atlikėjai Gabrielius Vagelis ir Berta Timinskaitė.

Šokiruojančiomis ir neeilinėmis kolekcijomis garsėjantis stilistas nenuvylė ir šįsyk – salono atidarymo metu Valerijus su profesionalų komanda įvaizdį pakeitė keliems skirtingų kartų atstovams.

Salono pristatymo metu šukuosenos buvo pakeistos verslininkei, modelių studijos įkūrėjai Danutei Elzbergienei, vykdančiajai TV projektų prodiuserei Godai Skačkauskaitei ir tinklaraštininkui Edvinui Navickui.

"Ką tai turėjo reikšti? Ši maža socialinė iniciatyva gimė tuomet, kai galvojau, kokių klientų norėčiau sulaukti naujai duris atvėrusiame „UFF Square“. Aš ir mano suburta profesionalių kirpėjų komanda manome, kad stilingai žmogus gali atrodyti bet kokiame amžiuje ir dirbdamas bet kokį darbą. Reikia mylėti save,savo kūną, savo sielą. Dėmesys sau yra būtinas, jis paskatina nuversti kalnus“, – salono pristatymo metu kalbėjo jau antrojo grožio salono savininkas V. Gigevičius.

Žinomus žmones ir gatvės praeivius užsukti į „UFF Square“ pristatymą viliojo languose įsitaisiusios manekenės – jos tapo gyvomis instaliacijomis ir salono puošmenomis.

Salono atidarymą stebėjo Ruslanas Bolgovas, Lavija Šurnaitė, Eglė Žiūkaitė, Diana Martinėlė, Gabrielė Martirosianaitė, Saugirdas Vaitulionis, merginų grupių „Pinup Girls“ ir "Roses“ atstovės bei daugybė kitų.

Prieš ketverius metus duris atvėręs pirmasis stilisto salonas „UFF“ taip pat įsikūręs Vilniaus senamiestyje. Kiek daugiau nei prieš mėnesį V. Gigevičius pristatė septintąją šukuosenų kolekciją, kuri visuomenėje ir žiniasklaidoje sulaukė didelio atgarsio, o stilisto pasekėjai kolekciją bandė nukopijuoti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)