Aktorius V. Šapranauskas suvaidino dviejuose režisieriaus Emilio Vėlyvio filmuose „Zero 2” ir “Redirected”. Pastaroji juosta dar neišvydo didžiųjų ekranų. Šis E. Vėlyvio darbas yra paskutinis filmas, kuriame nusifilmavo aktorius.

Pagerbiant talentingo artisto atminimą, kūrybinė komanda sumontavo filmą, kuriame gausu ir dar nematytų kadrų bei vaizdų su V. Šapranausku.

„Deja, bet taip – šis filmas yra paskutinis, kuriame jis suvaidino. Turėjome su juo ir daugiau planų, - prisipažino DELFI kalbintas režisierius. - Jis buvo nuostabus žmogus. Buvo labai gera su juo dirbti. Vytas buvo labai talentingas tiek televizijoje, tiek kine, tiek teatre. Jis buvo universalus talentas.“

Vasarą vykusiuose „Redirected“ filmavimo darbuose V. Šapranauskas, nepaisant jo didelio užimtumo, filmuodavosi derindamasis prie visos kūrybinės komandos. Į filmavimo aikštelę atvykdavo vienas pirmųjų. Net jei jie prasidėdavo dar saulei nepatekėjus. Ir niekada nevėluodavo.

„Nors jis turėjo nuolatinius filmavimus televizijoje, koncertus, bet visada buvo taip, kad jis derindavosi prie mūsų. Nors tai iš tiesų jam turėjo būti labai sudėtinga. Bet kiną jis mylėjo ir filmavimo aikštelę labai gerbė“, - pasakojo E. Vėlyvis, sužinojęs tragišką žinią būdamas Anglijoje, kur baiginėjo filmuoti savo naujausio filmo dalį.

Ateinančią savaitę režisierius norėjo pristatyti naujausios savo veiksmo komedijos, kurioje ir vaidina V. Šapranauskas, pristatymo klipą. „Bet nusprendėme perkelti pristatymą, kad nebūtų tokio grubaus kontrasto“, - DELFI pasakojo režisierius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (323)