I. Kazlauskaitė jau įrašinėja dainas, derina įvairias savo šou programas. Padedama Kristinos sukūrė profilį socialiniame tinkle, dalyvavo fotosesijoje.

I.Kazlauskaitės atliekamą Jennifer Lopez kūrinį "Papi" galite išgirsti čia:

Dainininkė pati sukūrė lietuvišką tekstą ir tikisi, kad daina patiks gerbėjams.

Naujienų portalui DELFI verslininkė Kristina Ivanova pasakojo, kad jai pasitraukus iš merginų grupės "ŠarkA", ne vienas šou verslo atstovas kreipėsi prašydamas pagalbos. K. Ivanovos prašė tapti vadybininke, prodiusere, tačiau tuo metu Kristinai tai neatrodė ypač patraukli veikla.

"Įvairūs atlikėjai to prašė. Mano planuose buvo ir antroji grožio studija, ir daug kitų projektų, pastaruoju esu ypač užimta, taigi, apie pasiūlymus dirbti su atlikėjais net negalvojau",- DELFI pasakojo K. Ivanova.

Su I. Kazlauskaite Kristina susidraugavo dar tuomet, kai Livetos ir Petro Kazlauskų duktė koncertuose pasirodydavo su grupe "ŠarkA". Taip ir išsirutuliojo nauja draugystė. Merginoms taip pat tekdavo susitikti įvairiuose renginiuose ir projektuose.

"Padedu Ingridai su idėjomis, koncertų planavimu, ruošiame jai solinę programą, matome, kad yra jos ir Vytauto Mackonio paklausa kaip šokių dueto. Darbo tikrai turime. Taigi, mūsų keliai ėmė vis dažniau ir dažniau susitikti. Tai išėjo savaime. Kartą pagelbėjau Ingridai, jai patiko rezultatas, tuomet ji ir paprašė pagalbos. Ingrida nori užsiimti kūrybos procesu, į sceną lipti kaip atlikėja. Jai nepriimtinas rusiškas posakis: pats šoku, pats dainuoju, pats bilietus parduodu", - DELFI pasakojo K. Ivanova.

K. Ivanovai šou verslas - nesvetimas, taigi, merginos nutarė dirbti kartu. Be to, Kristina negailėjo pagyrų I. Kazlauskaitei dėl jos darbštumo ir pareigingumo, atsakingumo ir požiūrio į darbą.

"Sukūrėme Ingridai profilį socialiniame tinkle  "Ingrida Kazlauskaitė Show Time", kur bus galima rasti visus koncertų grafikus, Ingridos dainų, nuotraukų iš koncertų ir fotosesijų", - pasakojo I. Kazlauskaitės prodiuserė.

Merginos jau ruošiasi programai, renkasi dainas. Prodiuserė mano, kad Ingridos įvaizdžio keisti nereikės, naujo pseudonimo taip pat negalvoti neprireiks. Anot K. Ivanovos, I. Kazlauskaitė - asmenybė ir esą tokios pat antrosios Lietuvoje nėra.

"Nereikia išradinėti dviračio. Užsakovai jau ir dabar labai domisi, klausinėja ir graibsto. Kol kas svarstome, ar Ingrida scenoje pasirodys viena, ar su keletu žmonių. Ties tuo dirbame, svarstome, niekur neskubame. Puikiai viena kitą jaučiame, kartu dirbti mums malonu", - neslėpė K. Ivanova.
Ingrida Kazlauskaitė, D.Gražio nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (300)