„Buvome spektaklyje „Urvinis žmogus“ su Dainiumi Kazlausku, vienu momentu jis susmuko ir nebaigė spektaklio. Kažkas su stuburu nutiko. Spektaklis nutrauktas, važiuoja greitoji. Iš darbuotojų girdėjome, kad grimerinėje jis labai blogai jaučiasi", - iškart po incineto DELFI pasakojo vienas spektaklio žiūrovas.

DELFI žiniomis 21:09 val. Bendrasis pagalbos centras gavo iškvietimą į Teatro areną, kur vyko spektaklis. Šaltinių teigimu, 1971 metais gimusiam vyriškiui pasidarė bloga (D.Kazlauskas gimė 1971 metų liepos 14 dieną).

Susisiekus su „Idioteatro“ atstovais, šie kol kas tikslesnių žinių apie aktoriaus būklę negalėjo suteikti. Teatro prodiuseris Simonas Keblas antradienio vakarą negalėjo nieko tiksliai pasakyti apie D. Kazlausko savijautą.

“Kol kas neturime jokių žinių. Tačiau galbūt jam nėra nieko baisaus. Gal jis tiesiog kažką pasitempė ir šiuo metu jau yra namuose”, - DELFI portalui vėlų antradienio vakarą sakė „Idioteatro“ prodiuseris.

Trečiadienio rytą „Idioteatro“ vadovas Donatas Tarasevičius pasakojo, jog antradienio vakarą aktorius D. Kazlauskas iš Teatro arenos greitosios pagalbos automobiliu buvo išgabentas į ligoninę. Tačiau atlikus visus tyrimus paleistas gydytis į namus.

„Traumą jis patyrė scenoje spektaklio metu. Todėl buvo iškviesta greitoji pagalba ir jis išvežtas į ligoninę, kur jam atliko tyrimus, darė rentgeną. Mano žiniomis, jam yra ūmus nugaros raumens patempimas. Šiuo metu jis jau yra namuose, kur turėtų praleisti dar kurį laiką. Jei nebus pablogėjimo, vadinasi nugaros raištis nėra įplyšęs ir viskas bus gerai. Todėl tikimės, kad nėra jokio raiščio įplyšimo, - DELFI pasakojo D. Tarasevičius.

Puikiai vertinamas kritikų ir mylimas žiūrovų, aktorius sukūrė daugiau kaip 20 vaidmenų įvairių teatrų spektakliuose, filmavosi keliolikoje Lietuvos, Europos ir JAV režisierių filmų. Debiutavęs kaip pirmasis Lietuvos „urvinis žmogus“ (2005 m. sausio mėn.), susilaukė gausybės komplimentų. Už šį ir du kitus vaidmenis buvo apdovanotas „Auksiniu scenos kryžiumi“ – prestižiškiausiu Lietuvoje teatralams skiriamu apdovanojimu.

Režisavo du „Urvinio žmogaus“ pastatymus Lietuvoje, o taip pat – Rusijoje ir Lenkijoje. 2009 metų kovo mėnesį kartu su aktore Viktorija Kuodyte pristatė trečiąjį „Idioteatro“ spektaklį Lietuvoje – trumpų pjesių dviem aktoriams koliažą „Duetai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (182)