DELFI pavyko susisiekti su „Eilinio Elito” prodiuseriu ir grupės lyderiu Audriumi Bružu. Tokį neatsakingą savo kolegų elgesį jis pakomentavo paprastai: „Man išties nemalonu viešai kalbėti apie šį įvykį. Mes su vaikinais tai išsiaiškinsime tarpusavy“.

Kaip jau gerbėjams yra žinoma, „Eilinis Elitas“ gyvena eilinį prašmatnų gyvenimą, lankosi eiliniuose vakarėliuose, ieško eilinių pramogų, keliauja į eilinius kurortus Tailande, todėl toks M. Nedzinsko elgesys nustebino ne tik greito maisto restorano lankytojus, bet ir darbuotojus.

Bet jei rimtai, nežiūrėkite į tai rimtai!

Kultinio improvizacijų teatro „Kitas Kampas“ aktoriai praėjusį rudenį subūrė muzikinę grupę „Eilinis Elitas“, su kuria šiuo metu keliauja po Lietuvą: balandžio 18 d. – Alytus, balandžio 19 d. – Kėdainiai, balandžio 20 d. – Kaunas, balandžio 21 d. – Vilnius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)