Po to, kai 2006-aisiais išsiskyrė su grupės „Žas“ nariu L. Karaliumi-Ezopu, R. Karalienė apie savo asmeninį gyvenimą su žiniasklaida vengia kalbėtis. Tačiau apie muzikinę veiklą vis dėlto papasakojo. Prie „Bel Canto“ choro kolektyvo prieš metus prisijungusi moteris dainuoja nuo vaikystės.

Paklausta, kodėl ji pasirinko dainuoti būtent „Bel Canto“ kolektyvą, R. Karalienė tikino, jog tai - geriausias choras, kokį jai teko išgirsti.

„Tai entuziastingas, veržlus, ekspresyvus, jaunatviškas choras, kuriame dainuoja puikūs žmonės. Su „Bel Canto“ choru labai smagu dainuoti, keliauti, - DELFI pasakojo ji. - Kaip su choru susikirto mūsų keliai? Tiesiog norėjau dainuoti ir juos susiradau“.

Valstybiniame sektoriuje dirbanti moteris neslėpė, kad šis choras yra jos laisvalaikio praleidimo būdas ir pomėgis, ir hobis viename.

„Geriau rašykite ne apie mane, bet apie chorą „Bel Canto“. Pasirodymą žmonės galės pamatyti liepos 5 dieną šv. Kotrynos bažnyčioje, kai vyks „Kultūros naktis“, - kvietė R. Karalienė.

R. Karalienė dainuoja chore ƒ„Bel Canto“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (104)