DELFI kalbinti šeimos bičiuliai teigė, jog jiems ši žinia nebuvo naujiena ir užsiminė, jog skyrybų iniciatorė buvo J. Anusauskienė.

Pats Ričardas Anusauskas informaciją apie skyrybas patvirtino, tačiau plačiau pasakoti nepanoro.

Praėjusių metų balandį Anusauskai internete paskelbė parduodantys 400 kvadratinių metrų savo namą, esantį Žveryno rajone, Vilniuje. Tuo metu J. Anusauskienė, klausiama apie priežastis, kodėl nusprendė parduoti būstą, aiškino, jog namas - per didelis.

„Žinokit, tais reikalais rūpinasi mano vyras, nežinau nei už kiek jis tą namą pirko, nei iš kur ėmė pinigų. Ar mokėjo grynais ar ėmė paskolą? Ne, tokių detalių aš, žinokit, tikrai nežinau, aš sau ramiai kuisiuosi po šiltnamį, o jei atsiras pirkėjas, tada ir galvosiu, ką ir kaip daryti. Kol kas mūsų namuose ir toliau nuolat rengiamos puotos, kaip aš sakau, per metus būna tik du kartai, kai čia tuščia ir tai neilgam“ - kalbėjo žinoma moteris.

J. ir R. Anusauskai yra Lietuvos fotomenininkų sąjungos nariai. Keliauti mėgstanti pora drauge aplankė daugiau nei pusantro šimto šalių.

Kelionėse užfiksuotas nuotraukas jie yra sudėję į knygas "Toli iš Arti", "Mandarininė antelė". Paskutinę drauge išleistą knygą „Azijos dvasia“ jie pristatė vasario mėnesį.

Dėl ko tiksliai vyksta poros skyrybos, jiedu neatskleidžia.

Jurga Anusauskienė dalyvavo TV šokių projekte ir lapkritį iš jo iškrito. Žinoma moteris tuo metu prarado motyvaciją, jautėsi prislėgta. Jau praėjusių metų lapkritį žurnalistams ji kalbėjo mįslėmis. Jurga jau tuo metu sakė nenorinti išsiduoti, bet užtikrino, kad jos asmeniniame gyvenime kardinalių pokyčių tikrai bus.

Jurgos ir Ričardo Anusauskų asmeninio gyvenimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1026)