Komisijai nuostabą sukėlė grupės narė Oksana Pikul, kuri scenoje pasirodė su trumpų plaukų peruku, ūsais ir barzda. Visuomet seksualumu spinduliuojanti šviesiaplaukė šį kartą nė iš tolo nepriminė žavingos scenos dievaitės.

Nors scenoje žinoma dainininkė persikūnijo į ABBA grupės narį Bjorną Ulvaeusą, bene visi komisijos nariai jai suteikė „nykštuko“ pravardę.

„Visai neseniai žiūrėjau šios dainos įrašą ir kvatojau, nes grupės narių judesiai buvo dar santūresni. Vokalas gerai skambėjo, duetas leido pasijuokti“, - komentavo pasirodymą Laima Lapkauskaitė ir įvertino pasirodymą devynetu.

„Susidarė įspūdis, kad tai tikra Oksanos barzda. Buvo labai smagu žiūrėti į tą nykštuką. Vien už tai galiu parašyti dešimt“, - juokdamasis pasirodymą komentavo komisijos kėdėje atsidūręs Saulius Siparis.

„Žvaigždžių duetų“ laidos filmavimas - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)