Kol kas žinoma tiek, operacijos bus daromos žinomoje Kauno klinikoje „Grožio pasaulis“, kurioje slapčia nuolat gražinasi ir gydosi ir kiti žinomi sporto, pramogų ir verslo atstovai. Oksana Pikul ir jos merginos lankosi ir konsultuojasi jau seniai. O. Pikul kol kas neatskleidžia, kokios operacijos bus atliktos, tačiau paaiškino, kad tai įvyks jau greitai.

Naujienų portalui DELFI O. Pikul pasakojo, kad Neringa, Vita ir Skaistė klinikoje lankosi šiuo metu, pati grupės lyderė pas grožio specialistus apsilankys šiek tiek vėliau, mat turi įvairių reikalų, po pietų filmuosis „Žvaigždžių duetuose“.

„Dėl darbų man nuo merginų teko atsiskirti, jos jau pluša klinikoje, aš prie kolegių prisijungsiu šiek tiek vėliau“, – DELFI sakė O. Pikul.

Paprašyta patikslinti, kokios operacijos bus daromos merginoms, O. Pikul sakė kol kas nenorinti to pasakoti. Esą kur kas smagiau apie grožio procedūras kalbėti tuomet, kai jos - atliktos.

Paklausta, ar tai tebus grožio injekcijos, mergina patikino, jog gražuolės ryžtasi operacijoms, tačiau, anot dainininkės, krūtinės didinimas jau - praeitas etapas.

„Mums visoms bus atliekamos įvairios operacijos. Kiekvienai vis kažkas kito“, – mįslėmis kalbėjo dainininkė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (222)