Duodamas interviu vaikinas prisipažino, jog pajautęs šlovės skonį mėgavosi vienos nakties nuotykiais. „Niujorke labai lengva turėti vienkartinių santykių, ypač kai esi iš mados pasaulio. Čia visą laiką judėjimas. Vien tik gražūs žmonės. Daug aistros aplinkui“, - įspūdžiais dalijosi jis.

„Panelės“ viršeliui Simonas fotografavosi per vieninteles metuose atostogas, kurias nusprendė praleisti Vilniuje. Išskėstomis rankomis čia jo laukė mylimoji - dvyliktoje klasėje besimokanti, įnirtingai egzaminams besiruošianti Ieva Povilauskaitė, kuri vaikiną privertė susitupėti ir patikėti draugyste per atstumą.

Du besišypsantys ir beveik visada rankutėmis susikabinę balandėliai pastarąjį mėnesį į save atkreipė ne vieno Vilniaus senamiesčio praeivio dėmesį. Prie viešumo dar nepratusi Ieva, iki šiol vengė bet kokių komentarų. Tačiau dabar porelė pagaliau ryžosi papasakoti kas, kaip ir kodėl.

Simonas: „Taip, ji tikrai pastovi mano mergina, su kuria jaučiuosi laimingas. Mes susipažinome maždaug tuo metu, kai ruošiausi emigruoti į Niujorką“.

Ištrauką iš porelės interviu žurnalui.

– Jaučiatės išsilakstę, pasiruošę rimtiems santykiams?

Ieva: „Niekada neturėjau noro lakstyti. Simonas man pirmas rimtas vaikinas, kitų net neieškau“.

Simonas: „Ieva man antroji rimta panelė. Bet lakstyti nesinori, užteko to mėnesio Niujorke, per kurį supratau, kad laimė slypi kitur“.


– Ieva, ar nejauti milžiniškos konkurencijos?

Ieva: „Dažniausiai draugės mane įspėja, kad būčiau atsargi. Nes jos labiau už mane pastebi, koks jis populiarus ir geidžiamas“.

Simonas: „Bet aš nesidairau į kitas. Man labai gera su Ieva. (O kai būni Niujorke?) Dabartinių technologijų būdu net nesijaučia, kad ji toli. Kiekvieną dieną skaipe bendraujame. (Labai tave kontroliuoja?) Ne, manau, kad pasitiki, nes žino, jog nedarysiu nesąmonių“.
Ieva: „Čia jis mane labiau bando prižiūrėti. Vis klausinėja, kur ir su kuo būnu. Pavyduliauja gal“.

Visą straipsnį apie Simono Pham karjerą ir meilę, bei nuotraukų iš fotosesijos ieškokite balandžio mėnesio „Panelėje“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)