Podiumu žengė dainininkė Aistė Pilvelytė, šokėjai Donatas Bakėjus, Tadas Rimgaila, Kristina Navickaitė-Tina, Šarūnas Kirdeikis, aktorė Kristina Savickytė, buvusi „Mis Lietuva“ nugalėtoja Gabrielė Martirosianaitė. Vieną iš drabužių ansamblių pristatė dainininkas Vaidas Baumila, pademonstravęs klasikinį, elegantišką stilių, o merginų grupės „Pinup Girls“ narės demonstravo jaukius naktinius drabužius.
"Pinup Girls"

Pasigrožėti pavasario madomis atvyko iliuzionistas Mantas Wizard su savo asistente Kristina Tarasevičiūte, aktorė Redita Adomaitytė su savo vaikais.

Kiek atokiau renginį stebėjo aktorė Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas, viešumoje seniai matyta, buvusi grupės „Šokoledas“ narė Justė Mozolytė, ant rankų sūpavusi mažylį. Moterį renginį atlydėjo dainininkas Donatas Baumila. Jauna mamytė su atlikėju į renginį atėjo pasižiūrėti, kaip madas demonstruoja jos buvęs mylimasis Vaidas Baumila.

Buvusi atlikėja daugiau nei prieš metus paliko Lietuvą ir sukūrė šeimą Didžiojoje Britanijoje. Londone su mylimuoju bulgaru Justė susilaukė dukrelės. 

Renginio akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)