Visą savo televizinę karjerą M. Petruškevičius dirbo TV3 televizijoje, todėl yra tapatinamas su šiuo kanalu.

Po to, kai baigėsi laida „Patys pačiausi", M. Petruškevičius yra laisvas ir nepriklausomas, visai kaip LNK. Stilistą noriai kviečia ir TV3, ir LNK. Neseniai Mantas filmavosi TV3 dvidešimtmečiui skirtuose anonsuose. Taip pat jis buvo laukiamas viename „Plikio ir ponios" filmavime, tačiau dalyvavimą atšaukė - jį pakeitė kiti laidos svečiai.

Tiesa, jis iškilmingą Balandžio pirmosios vakarą M. Petruškevičius toks - ne vienintelis. Kartu su Mantu atvyko ir Asta Valentaitė, su stilistu vedusi TV3 laidą. Edmundas Jakilaitis taip pat ilgokai buvo atpažįstamas kaip „Lietuvos ryto" televizijos veidas - žurnalistas ne tik vedė ir vis dar veda informacines laidas, bet ir vadovavo kanalui.

Jurijus Smoriginas, kuriam pasak šmaikščiai nusiteikusių ceremonijos vedėjų, apdovanojimuose teko vaidinti kentauro užpakalinę dalį, taip pat ilgai darbavosi TV3, o dabar vis dažniau gauna minučių LNK eteryje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)