„Man TV3 sutarties nepasiūlė, o LNK man randa užimtumą. Televizijos juk kaip dvi kaimynkos, pastoviai pykstasi. O kas kenčia? Mes, paprasti mėsos gabalai, - DELFI prisipažino J. Smoriginas. - Manęs TV3 jau nebereikia. TV3 kaip graži moteris – myli tave, kol pinigų turi. Šiuo atveju gal taip ir įvyko. Dabar aš jau jų manymu pinigų-parako neturiu, esu jiems išsibaigęs, nebeįdomus. O LNK galbūt įdomus.“

Žinomas choreografas neslėpė, kad jį pamalonino faktas, jog LNK televizija pamatė, kad Jurijus gali būti linksmas ir šviesus. „Jie sukūrė man nuostabų personažą. Manau, kad ir aplinkiniams bus labai linksma matyti mane su kitokiu kostiumu“, - intrigavo J. Smoriginas.

Galbūt jį netrukus pamatysime drauge su senu savo kolega, LNK televizijoje besidarbuojančiu Vyteniu Pauliukaičiu vedant laidą, kaip senais laikais? Choreografas sako, kad būtų neprotinga antrą kartą bristi į tą pačią upę.

„Nesakau, kad nenorėčiau su juo dirbti. Bet kaip teatro žmogus manau, jog to pačio veiksmo pakartoti du kartus nereikia. Čia kaip su vakarėliais. Jei baliavoji vienoje vietoje, perkėlus kompaniją į kitą vietą supranti, kad vis tiek ne taip linksma, kaip buvo ten. Mes abu su Vyteniu esame legendos. Sukūrėme komisijos modelį ir jį reikia palikti kaip klasiką“, - mano J. Smoriginas.

Choreografas pasitaria, kad jis norėtų vesti autorinę laidą, tačiau kokybiškas laidas kuriančių prodiuserių, anot jo, Lietuvoje mažai yra.

„Galbūt aš pjaunu šaką, ant kurios sėdžiu, bet mūsų šalies prodiuseriai dažniausiai daro greitą produktą. Žinoma, viską diktuoja reitingai, kurie kartais priverčia daryti projektus, kurie tarnauja ne pačiam aukščiausiam skoniui. Nežinau ar aš sulauksiu tokio prodiuserio, kuris įvertins ne tik mano muzikinius sugebėjimus, bet ir per septyneris metus sukauptą televizinę patirtį", - galvoja žinomas vyras.

J. Smoriginas pabrėžia, kad jis yra televizinis žmogus. Tačiau norėtų save atskleisti kitokiame, netikėtame amplua.

"Štai Rusijos televizijose tuos pačius garsius žmones išnaudoja įvairiuose amplua. Ačiū Dievui, kad yra serialas "Moterys meluoja geriau", kuriuo įrodžiau, kad galiu vaidinti charakterinius vaidmenis. Nes kartais būna skaudu, kai tave užtąso viename charakteryje. Todėl jei atsirastų pasiūlymas, labai norėčiau būti ne tuo chamu, kokiu aš iš tiesų nesu gyvenime, bet kokiu padarė televizija. Noriu įrodyti, kad esu talentingas žmogus ne tik teatre, bet ir televizijoje. Nenoriu minėti pavardžių, bet televizijoje tam tikri žmonės padaryti angelai su sparnais, nors jie gyvenime būna nelabai geros moralės. O man užklijavo tokią etiketę ir niekas daugiau kitokio nebeįsivaizduoja. Bet kai susitinka su manimi gyvenime, labai stebisi, jog bendrauja visai su kitu žmogumi."

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (126)