Ruslanas su mama pirmą kartą repetavo antradienį. Laidos tema – duetai su žvaigždėmis. Prieš TV kameras jiedu atliks Andrea Boceli kūrinį „Vivere“ lietuviškai.

Paklaustas, kodėl rinkosi dainuoti šou su mama, R. Kirilkinas paaiškino, kad mama jam yra žvaigždė.

„Man iš tiesų labai gaila, kad ji netapo dainininke. Jos dėka esu ir gyvenime, ir šiame projekte. Ji mano žvaigždė, kuri nepabūgo kritikos strėlių ar pasmerkimo. Viską, kas buvo abiems skausminga, palikome praeityje. Abu gyvename šia diena ir rytojumi. Gyvenimas nėra amžinas, o meilės jausmo kartu su mama turime daugiau nei liūdnų prisiminimų. Lai išsipildo jos svajonė, kuri išliks atmintyje visam gyvenimui“, – DELFI pasakojo R. Kirilkinas.

Dainininkas sakė besijaudinantis dėl mamos pasirodymo scenoje, tačiau tiki, kad viskas pavyks puikiai.

Pasiteiravus, kaip mama jaučiasi prieš filmavimą, Ruslanas patikino, kad ji jaudinasi. Vaikinas pažadėjo padaryti viską, ką galės, kad tik mama jaustųsi puikiai.

„Mums nesvarbūs komisijos komentarai ir įvertinimai. Svarbiausia, kad sudainuotume taip, kaip jaučiamės“, – pasakojo atlikėjas.

Dainininko mama gyvena Norvegijoje, tačiau žiniasklaidoje išvydusi pranešimų apie incidentą Aukštadvaryje, sunerimo ir grįžo pas sūnų į Lietuvą.

„Ji grįžo pabūti su manimi, palaikyti. Išsigando po įvykio Aukštadvaryje. Tuo pačiu „Auksiniame balse“ išpuolė duetų tema. Aš jai pasiūliau, ji ilgai svarstė ir sutiko. Tikiuosi, jaudulys nepakiš jai kojos. Ji tokia pati jautri kaip ir aš.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (583)